35-річну Настю Каменських фанати запідозрили у пластичній операції: “Не схожа на себе, ринопластика?”

Шанувальники підозрюють, що українська співачка зверталась до пластичного хірурга. На останній опублікованій фотографії Настя Каменських, за словами фанатів, на себе не схожа

Останнім часом Настя Каменських доволі небагатослівна. В особистому блозі знаменитість публікує неоднозначні дописи, через які шанувальники буквально потопають у здогадках. Минулого разу фанати запідозрили, що у стосунках Насті Каменських та Олексія Потапенка все не так добре, як може здаватись. Тепер фанати закидають українській співачці таємний похід до пластичного хірурга.

Українську співачку запідозрили в пластиці
Українську співачку запідозрили в пластиці

Настя Каменських і пластика

Нещодавно на особистій сторінці української співачки у соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, у якому артистка повстала в білому світшоті та з розпущеним волоссям. Знаменитість підспівувала своїй пісні “Додому”, що грала на фоні та жестикулювала. Проте, підписники української артистки звернули увагу не на красу зірки, а на її ніс. Так, у коментарях до публікації шанувальники зазначили, що Настя Каменських на себе не схожа.

В описі до нової публікації співачка написала, що вірить у те, що справжнє кохання здатне пережити навіть найтемніші часи. Артистка висловила своє сподівання, що після війни всі воїни повернуться до коханих, які чекають на них удома.

У коментарях публіка розділилась на декілька таборів – хтось осипав зірку компліментами, хтось обурювався, що Настя постійно посилає натяки Потапу, а інша частина фанатів написала, що Каменських змінилась до невпізнання. Так, під “прицілом” уваги шанувальників стала зовнішність співачки, яку, на думку фанатів, вона навмисне змінила.

  • “Ой, як я у тобі розчарувалась…”;
  • “Я в цих постах бачу тільки повідомлення Потапу”;
  • “Настя, фільтри є, а щирості в очах – нуль”;
  • “Якось набридли награні кривляння, очі пусті! Ось всі відео останнім часом, щось не чіпляє взагалі, Настя щось треба міняти! Раніше було вогонь і більш справжня”;
  • “На жаль, зміни не прикрашають… Щось трапилось не зрозуміле. А була колись гарненька і зі змістом…”;
  • “Ніс взагалі не підходить. Буратіно нагадала…”;
  • “Навіть не схожа на себе. Ринопластика?”;
  • “Пісня гарна, але нафарбована занадто… чи то фільтр, не знаю…”

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.