Володимир Остапчук після розлучення вже шукає нову дружину: назвав критерії, яким має відповідати обраниця

Не встигли вщухнути чутки про ймовірне розлучення Володимира Остапчука та його дружини Христини Горняк, як шоумен вже натякнув на пошуки нової коханої. Що відомо?

Декілька років тому новина про одруження Володимира Остапчука та української нотаріуски Христини Горняк сколихнула мережу. Кохані відгуляли красиве весілля та вирушили у подружнє життя. Декілька років молоді радували своїх прихильників милими фото та романтичними історіями, втім потім ситуація погіршилась.

Після численних чуток про ймовірне розлучення Остапчука і Горняк український телеведучий назвав риси, які його найбільше приваблюють у жінках. Що входить до критеріїв, яким має відповідати кохана дівчина Володимира Остапчука?

Що Остапчуку подобається в жінках?

В Інстаграмі Володимир Остапчук відповів на запитання шанувальників
В Інстаграмі Володимир Остапчук відповів на запитання шанувальників

На особистій сторінці українського шоумена в соціальній мережі Інстаграм з’явились відповіді на цікаві запитання від шанувальників. Володимир Остапчук вирішив поспілкуватись зі своїми прихильниками та нарешті відповісти на питання, які їх давно турбували. Одним із таких стало запитання про те, що найбільше приваблює знаменитість у жінках.

Так, відомий український телеведучий та шоумен зізнався, що є три основні риси характеру дівчини, яка стовідсотково закохає його в себе. За словами Володимира Остапчука, він обожнює гострий розум у дівчат, наявність почуття гумору. Крім того, шоумен не міг стриматись від демонстрування власного почуття гумору й зазначив, що любить домашніх жінок, які називають його “Султан Сулейман Хан Хазрет Лері”.

Відповідь Володимира Остапчука на запитання шанувальника
Відповідь Володимира Остапчука на запитання шанувальника

Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучились – що відомо?

Перші думки про ймовірне розлучення закрались у голови фанатів після того, як знаменита пара буквально забула про існування одне одного. Раніше Христина Горняк і Володимир Остапчук постійно з’являлись на сторінках одне одного в Інстаграмі, проте раптом звідти зникли.

Пізніше Христина Горняк сама відсвяткувала свій день народження, не запросивши чоловіка, а потім – вирушила на острів Міконос, куди обіцяла поїхати у разі розлучення з Остапчуком. Шоумен не відставав у натяках на розлучення і з’явився на фото разом з “культурним десантом” без обручки.

Офіційних коментарів ні Христина Горняк, ні Володимир Остапчук не дають.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.