Українські зірки, які розлучилися після появи дітей: Потап і Горова, Таран і Доманський, Лорак і Налчаджиоглу

Існує думка, що поява дітей на світ скріплює шлюб, але це не завжди так і українські зірки, які розлучилися після народження спадкоємців це точно знають.

Лідія Таран і Андрій Доманський

Телеведучі Лідія Таран і Андрій Доманський познайомилися завдяки роботі. Шоумен тоді відходив від розлучення з першою дружиною і швидко захопився журналісткою, це було взаємно. Роман між колегами закрутився швидко і ось вони вже живуть разом. Закохані не поспішали реєструвати свої відносини офіційно і після появи спільної дочки Василини.

З Таран Доманський не одружився, а з Мариною так
Андрій Доманський і Лідія Таран з дочкою

Коли дівчинка ще була маленькою, її зіркові батьки навпаки розійшлися, так і не розписавшись. В інтерв’ю Таран розповідала, що це Доманський від неї пішов і вона важко переживала цей період. Після розставання Василина живе з Лідією, Андрій може спілкуватися з донькою без перепон.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Співачка-зрадниця Ані Лорак в 2009 році вийшла заміж за турка Мурата Налчаджиоглу. В 2011 році у них з’явилася дочка Софія. Фанати бачили ідеальну картинку сім’ї, яка розбилася об новину про те, що чоловік зірки падкий на інших жінок. Лорак спочатку терпіла і хотіла зберегти родину, але це повторилося, тому в 2019 році після 10 років шлюбу вона розлучилася з Муратом. Софія живе з матір’ю, яка не забороняє колишньому чоловіку бачитися з дитиною.

Ані Лорак показала 11-річну доньку, яка на неї не схожа
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу з дочкою

Відмітимо, ім’я Лорак зараз згадується в контексті зради Україні, а Налчаджиоглу в цей час щасливо будує сімейне життя з новою молодою коханою.

Ірина Горова і Потап

Відомий український продюсер і репер Потап закрутив відносини з колегою по дуету Настею Каменських, коли був одружений на Ірині Горовій. У пари є спільний син Андрій.

Потап та Ірина Горова з сином Андрієм
Потап та Ірина Горова з сином Андрієм

Потап в інтерв’ю зізнавався, що йому було боляче розбивати серце дружині, але він розумів, що треба йти за своїм покликом і зараз не шкодує про це. Чутки про те, що у Каменських і Потапенко роман, ходили давно, але вони розкрили правду аж в 2019 році в день свого весілля, на яке була також запрошена Горова. Син екс-пари проживає з Іриною.

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.