Українські зірки, які розлучилися після появи дітей: Потап і Горова, Таран і Доманський, Лорак і Налчаджиоглу

Існує думка, що поява дітей на світ скріплює шлюб, але це не завжди так і українські зірки, які розлучилися після народження спадкоємців це точно знають.

Лідія Таран і Андрій Доманський

Телеведучі Лідія Таран і Андрій Доманський познайомилися завдяки роботі. Шоумен тоді відходив від розлучення з першою дружиною і швидко захопився журналісткою, це було взаємно. Роман між колегами закрутився швидко і ось вони вже живуть разом. Закохані не поспішали реєструвати свої відносини офіційно і після появи спільної дочки Василини.

Андрій Доманський і Лідія Таран з дочкою

Коли дівчинка ще була маленькою, її зіркові батьки навпаки розійшлися, так і не розписавшись. В інтерв’ю Таран розповідала, що це Доманський від неї пішов і вона важко переживала цей період. Після розставання Василина живе з Лідією, Андрій може спілкуватися з донькою без перепон.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Співачка-зрадниця Ані Лорак в 2009 році вийшла заміж за турка Мурата Налчаджиоглу. В 2011 році у них з’явилася дочка Софія. Фанати бачили ідеальну картинку сім’ї, яка розбилася об новину про те, що чоловік зірки падкий на інших жінок. Лорак спочатку терпіла і хотіла зберегти родину, але це повторилося, тому в 2019 році після 10 років шлюбу вона розлучилася з Муратом. Софія живе з матір’ю, яка не забороняє колишньому чоловіку бачитися з дитиною.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу з дочкою

Відмітимо, ім’я Лорак зараз згадується в контексті зради Україні, а Налчаджиоглу в цей час щасливо будує сімейне життя з новою молодою коханою.

Ірина Горова і Потап

Відомий український продюсер і репер Потап закрутив відносини з колегою по дуету Настею Каменських, коли був одружений на Ірині Горовій. У пари є спільний син Андрій.

Потап та Ірина Горова з сином Андрієм

Потап в інтерв’ю зізнавався, що йому було боляче розбивати серце дружині, але він розумів, що треба йти за своїм покликом і зараз не шкодує про це. Чутки про те, що у Каменських і Потапенко роман, ходили давно, але вони розкрили правду аж в 2019 році в день свого весілля, на яке була також запрошена Горова. Син екс-пари проживає з Іриною.