Діму Монатіка з Євгеном Кошовим звинуватили у гульках в Парижі: де зірки були насправді в цей час

У мережі спливло фото Монатіка і Жені Кошового, які позували на тлі Ейфелевої вежі. На голови зірок посипалися звинувачення у відпочинку під час війни, тож довелося давати пояснення.

Автор “Мокрой дєвочкі” Монатік вирішив прояснити ситуацію. Виявляється, на тій злощасній світлині знято не Дмитра з “квартальцем” Євгеном, а американських реперів, що дуже нагадують зовні українських зірок. Схожість просто неймовірна:

Вгадайте, де Монатік із Кошовим, а де американські репери

Тож наші співгромадяни можуть видихнути спокійно – у той час, коли вони потерпають від повітряних тривог і годинами, а то і днями сидять без світла і води, селебріті не тікали за кордон і не розважалися у сонячній Франції. Насправді позували на фото репери dj Khaled та Fat Joe, а не наші хлопці.

Привіт із Харківщини

Відважні Діма Монатік із Женею Кошовим у цей час якраз перебували у Харкові. На підтвердження своїх слів зіркові чоловіки зробили знімок, наслідуючи ті ж пози, що і американці у Парижі.

Благодійний концерт українських зірок у Харкові

Monatik, Дмитро Шнуров, Роксолана й обидва квартали – 95-ий і жіночий – прибули на Схід країни, щоб вдатися до благодійних виступів. Глядачами стали військові, поліціянти, комунальники, рятувальники, медики. Одним словом, усі ті, хто мужньо бореться з усіма перепонами, які ставить нам північний сусід.

“Харків надихає. Харків неймовірний. Харків дуже люблю, – написав Дмитро в Інстаграмі, – завдяки таким сильним містам я знову і знову усвідомлюю, що вистоїмо. Уже вистояли!”

Монатік показав у мережі купу розбомблених будинків в обласному центрі. Музиканту не вперше виступати в екстремальних умовах. У листопаді Діма вирішив підняти настрій хворим діткам із “Охматдиту” в Києві. Коли ж оголосили повітряну тривогу, артист не розгубився і продовжив виступ просто в бомбосховищі.