Дивні зачіски рокерки Юлії Саніної: численні кіски, гульки, тепер ще й боб-каре з чубчиком

Фронтвумен гурту The Hardkiss вміє здивувати фанів не лише дивними костюмами, але й нестандартними зачісками. Останнім часом Юлія Саніна все частіше з'являється межи люди зі сріблястим рівним боб-каре з чубчиком.

Хто слідкує за творчістю зірки і бачив її кліпи, розуміє, що задля знімання співачка витрачає не одну годину на підготовку, настільки її образи дивні і нестандартні. Макіяж і чудернацька зачіска змінюють особу знаменитості до невпізнання.

Востаннє під час концерту Юля здивувала прихильників абсолютно новим образом – світлим боб-каре. І колір зачіски, і її форма незвичні для брюнетки. В чому Саніна залишилася вірна собі, так це в яскравому макіяжі з надмірним акцентом на очах і доволі темною помадою.

Оскільки волосся зірка обрала сріблясте, то й костюм підібрала відповідний – білі штани і довгий приталений плащ. Згодом співачка змінила наряд на об’ємну чорну кофтину зі штанами. Костюм прикрашений строкатими смужками, що нагадують мексиканські мотиви:

“Боже, як круто і гарно! Це якась надприродня стихія, а не просто рок гурт”.

“Крутий хаїр”.

“Найкращі! Чекаю на ваші нові пісні, кліпи та концерти”.

“Гурт – бомба!”

“Як красиво!”

Попрощавшись із осінню, Саніна пообіцяла зустрітися з фанами навесні. Як з’ясувалося, концертів The Hardkiss з нетерпінням чекають і в Америці, і в Прибалтиці, та найбільше в Україні.

Інші образи зірки

Юлія Саніна не відрізняється постійністю і весь час змінюється зовні.

Ось ми бачимо Саніну з чотирма ріжками і численними тоненькими кісками.

А тут Юля витратила чимало часу, щоб заплести африканські кіски.

Ще один незвичний червоно-чорний образ зірки. Волосся зачесано високо назад, а замість кінського хвоста навсібіч розходяться коси.

Зірка знову вирішила виділитися з-поміж інших, стягнувши кіски по боках голови у тугі гульки. Чекаємо, чим Саніна здивує нас наступного разу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.