Ексчоловік Ані Лорак пояснив, чому залишається в Україні: турок любить країну набагато більше за колишню

Колишній чоловік скандально відомої Ані Лорак пояснив, чому попри те, що народився у Турції і досі залишається в Україні. Схоже, що Мурат любить країну більше за свою колишню

Турок Мурат Налчаджиоглу став популярним серед української авдиторії після весілля з опальною співачкою Ані Лорак. З моменту їхнього одруження пройшло чимало часу. Нині вони в розлученні виховують спільну доньку, а Мурат збирається одружитись з іншою. Втім, дещо в його житті залишається незмінним – відтоді, як він закохався в Лорак, чоловік мешкає в Україні. Чому турок досі перебуває в країні, де йде повномасштабна кривава війна?

Мурат Налчаджиоглу на відміну від своєї колишньої дружини Ані Лорак не зрадив Україну

Мурат Налчаджиоглу про своє ставлення до України

На особистій сторінці відомого українського бізнесмена, який давно переїхав жити до Києва, з’явилось декілька відео, в яких він відповідає на запитання стосовного свого ставлення до України. Так, Мурат Налчаджиоглу зазначив, що в нього часто питають, чому він і досі залишається на території країни, де проходить війна. Ексчоловік мовчунки Ані Лорак відверто не розуміє таких запитань, адже вважає Україну своєю рідною країною.

Дуже багато людей, близьких мені людей, запитують, чому я досі тут. А я їм відповідаю: де я маю ще бути?

– зазначив Мурат Налчаджиоглу.

Знаменитість чесно висловив своє ставлення до України, яку вважає своєю Батьківщиною

Знаменитість додав, що в його релігії є вислів, який ідеально характеризує його позицію. Чоловік зазначив, що його Батьківщина – це не місце, де він народився, а місце, де він мешкає, почуває себе вільним та відчуває себе справжньою людиною. Саме таким місцем для нього стала Україна.

Тому я відчуваю тут себе такою людиною. Я люблю цю країну, тому я тут

– відповів на запитання Мурат Налчаджиоглу.

Ексчоловік Ані Лорак підсумував відповідь на запитання про особисте життя та зазначив, що тікати не входить до його планів

Чоловік також додав, що жити та насолоджуватись життям у країні, коли в ній все добре – це дуже просто. Втім, по-справжньому людина показує себе, коли переживає разом зі своєю Батьківщиною складні часи та не тікає, а сміливо постає перед усіма труднощами та бореться з ними. Мурат Налчаджиоглу зазначив, що тікати та їхати – не у його стилі.