Віктор Бронюк розповів, чому не любить називати дружину домогосподаркою

В інтерв'ю програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк зізнався без яких складових не представляє щасливого сімейного життя, а також розповів, як їм з дружиною вдається уникати конфліктів і скандалів.

За словами українського музиканта, дружина Тетяна в усьому його підтримує. За 11 років спільного шлюбу Віктор Бронюк навіть не може пригадати жодного скандалу.

Віктор Бронюк з любимою родиною
Віктор Бронюк з любимою родиною

Ось, що з цього приводу говорить співак:

«Є два секрету подружнього життя – взаємоповага і взаємодовіра. Це основа будь-якого діалогу, ми не витрачаємо часу на сварки. У кожного є свої амбіції, люди починають ними мірятися, а потім приходить момент, коли ображаються і тижнями не спілкуються. Але через якийсь час все одно сідають і починають розмовляти. Чому б відразу цей момент не упустити і підійти до головного?».

Взаєморозуміння у Віктора і Тетяни обумовлено тим, що раніше вона працювала організатором концертів, так що жінка прекрасно розуміє – сваритися з творчою людиною немає сенсу, як і висувати вимоги з приводу графіка. Адже часто через непередбачені ситуаціЇ виступи артистів затримуються допізна.

«У нас попередньо повинно було бути виступ о 7 годині вечора, так що теоретично через кілька годин ми вже повинні були бути вдома. Тут 12 годині ночі – на сцену ми ще не вийшли. І у них починаються телефонні дзвінки – де ти їздиш, ти ще повинен був о 7 годині виступити, навіщо ти мені брешеш! Це те, що ми дійсно пережили. Але мені не потрібно було пояснювати, що затримки у артистів – це нормальне явище. Вона розуміла всю цю кухню », – зазначає музикант.

Проте, роботу організатора концертів Тетяна залишила заради виховання дітей, адже у дочки Єви і сина Данила багато захоплень.

«Я не прихильник того, щоб дружину називали домогосподаркою. Поки я десь мотаюся на гастролях, вона відводить і забирає дітей зі школи, возить на гуртки. Це дійсно забирає багато часу. У дочки більше лідерський характер – вона ще в початковій школі сама захотіла стати лідером навчального закладу. Зараз вона вже в 5 класі, займається вокалом, художньою гімнастикою. Данилу досить непогано даються танці, він навіть виступає на чемпіонатах України та доходить до призових місць. Також він займається легкою атлетикою – в триборстві вже має кілька нагород », – розповів про успіхи дітей лідер групи« ТІК».

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, що завадило Ірині Білик стати мамою . Чому вона вдалася до послуг сурогатного материнства.ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молода наречена Віктора Павлика розповіла, чому його діти не хочуть приходити до них на весілля

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.