Ані Лорак розгнівала українців новим дописом про війну: “Хочу, щоб ми дихали одним повітрям”

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак не засудила дії країни-агресорки і не припинила там працювати. Співачка сподівається, що їй вдасться залишитися поза політикою.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України Ані Лорак вирішила мовчати про війну і на довгий час взагалі зникла з інфопростору і навіть припинила вести соціальні Мережі. Втім, через 9 місяців війни артистка “об’явилася”, випустила нову пісню і анонсувала концерти по Європі, які до слова, вже були відмінені організаторами через бунт українських активістів.

При цьому Лорак намагається оминути тему війни, а всі її висказування зводяться до того, що співачка хоче бути поза політикою і “бажає всім миру”.

Нещодавно співачка опубліковала черговий допис в своєму Інстаграм-блозі, чим розлютила українців.

Лорак оприлюднила відео, на якому вона займається дихальними вправами і написала, що вони допомагають їй справитись з “глибоким болем і горем”.

Саме в проміжках між кожним моїм вдихом і видихом глибокий біль і горе, які я відчуваю за всі сім’ї, які страждають зараз, зникають на кілька секунд… Я хочу, щоб одного разу ми всі могли спокійно дихати одним повітрям…

, – написала Лорак.

Цікаво, що допис співачка зробила англійською мовою. На яку аудиторію були розраховані ці слова, не зрозуміло.

В коментарях українці написали все, що думають про співачку:

  • “Біль по відношенню до українських сімей, я сподіваюсь?”;
  • “Ні слова про війну, зате “дышите глубже” дорогі Украінці, поки живі ..Дно!”;
  • “Улюблена співачка виявилась зрадницею”;
  • “Приїжджай на медитацію в Херсон”;
  • “Знову хочеш втертись в довіру”;
  • “Раніше треба було думати! Політик ти чи співак, а громадянська позиція є у кожної людини, якщо вона звичайно Людина”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.