Одружилися і вийшли заміж таємно: хто другі половинки Олега Винника, Дана Балана, Алли Мазур, Ольги Фреймут

Не зважаючи на свою зірковість і популярність, деякі знаменитості приховують деталі особистого життя від прихильників та своїх коханих від папараці.

Читайте у статті, що відомо про других половинок найвідоміших українських зірок сцени і телебачення.

Олег Винник

Улюбленець жінок Олег Винник не хоче публічно прощатися зі статусом завидного холостяка і приховує дружину, але прихильники давно знають, що він одружений на своїй бек-вокалістці Таюне. Майбутні зірки знайомі зі студентських часів і тоді ж між ними закрутилася любов.

Олег Винник і Таюне ретельно приховують свої стосунки, втім знамениту пару вже давно викрили
Дружина Олега Винника Таюне

За чутками у пари навіть є дорослий син Юліан, який живе в Німеччині. Туди Олег Винник виїхав з України під час війни.

Алла Мазур

Ведуча ТСН Алла Мазур має сина Артема від таємного чоловіка, ім’я якого вже багато років зберігається в таємниці. Журналістка зізнавалася, що її зачіпали вигадки преси, тому вона і вирішила тему особистого життя залишити назавжди закритою.

Єдиний чоловік, з яким Алла Мазур виходила на світські заходи, був її колега Роберт Опаленик. Пліткують, що він і є той самий.

Чоловік Алли Мазур
Чоловік Алли Маз

Дан Балан

Молдавський мачо Дан Балан, якому приписували роман з Тіною Кароль, в молодості один раз одружився. Його дружиною стала модель Елла Крупеніна, але пара давно не разом через ревнощі і непорозуміння. Вони розійшлися, коли Дан був на піку популярності і мав велику кількість прихильниць-дівчат, з чим не змогла миритися Елла.

Дружина Дана Балана
Дружина Дана Балана

Ольга Фреймут

Ревізор Ольга Фреймут багато років була в центрі чуток про роман то з Сергієм Притулою, то з Олександром Педаном. Як виявилося, телеведуча насправді закрутила відносини з колегою, але це не її співведучі. Ставши мамою хлопчика Валерія в 2016 році, Фреймут розсекретила, що батько її сина – генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко, за якого вона вийшла заміж таємно.

Історія Ольги Фреймут набагато романтичніша – вона вирішила носити прізвище чоловіка через сильні почуття
Чоловік Ольги Фреймут

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.