“Тепер лише з милицями ходити”: стало відомо більше про стан одіозного Колі Баскова – лікарі поставили діагноз

Одіозний російський співак Микола Басков нещодавно зізнався, що стикнувся з проблемами зі здоров'ям. Який діагноз поставили артистові та що відомо про його одужання

Останнім часом Микола Басков сильно занепокоїв російську авдиторію станом свого здоров’я. Шанувальники артиста почали підозрювати, що він зіткнувся з проблемами, а пізніше ці чутки лише підкріплювались реальними фактами. Нещодавно стало відомо, що відбувається з одіозною зіркою, та чи є в нього шанс повернути минуле здоров’я.

Що з Миколою Басковим?

Близько двох тижнів шанувальники російського артиста підозрювали, що з ним щось не так. Перші чутки про погіршення його самопочуття з’явились ще раніше – коли співак прийшов на одне з російських ток-шоу “не при параді”. Тоді телеглядачі помітили, що Басков набрав надмірну вагу та візуально “опух”, а білий костюм і зовсім створював враження, ніби знаменитості зовсім погано.

Кадри розповнілого співака Миколи Баскова 
Кадри розповнілого співака Миколи Баскова

Довгий час чутки залишались чутками, доки артист не вирішив спробувати розвіяти поголос. Для того, аби заспокоїти публіку, Микола Басков вийшов на сцену з виступом. Хоча знаменитість хотів зробити як краще, вийшло лише навпаки – ще більше підігріти чутки про погане здоров’я. Так, колись веселий і надзвичайно активний на сцені блондин, на останньому концерті стояв, ніби вкопаний.

Там артист і зізнався в тому, що нещодавно переніс операцію. Микола Басков розповів, що він розірвав зв’язки на нозі. За словами артиста, саме з цим пов’язана набряклість його тіла, яку нібито сприймали як надмірну вагу. Співак розповів, що тіло сприймає будь-які операції як запальний процес, а тому видає захисну реакцію.

Басков пояснив проблеми зі здоров'ям
Басков пояснив проблеми зі здоров’ям

Хоча артист заявив, що його здоров’я майже у повному порядку, травматолог-ортопед пояснив, чому Баскову може стати гірше. Так, за словами Олександра Томи, співак занадто рано вирішив навантажувати свій організм та ногу концертами та виступами. Лікар порадив артистові уважніше та відповідальніше ставитись до свого тіла, а найближчим часом пересуватись виключно з допомогою милиць.

Якщо йдеться про заміну хрестоподібних зв’язок, то три місяці — щадний режим

– прокоментував ортопед.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.