Вся нерухомість Ані Лорак: де облаштувалась і живе приспівуючи колишня дружина Мурата Налчаджиоглу

Відома співачка Ані Лорак за більш ніж 20 років співочої кар'єри встигла обзавестись купою нерухомості. Артистка має житло в Україні та в росії.

Відома співачка Ані Лорак, яка мовчить про війну, гарно заробляє, тож має змогу скуповувати нерухомість. Артистка вже встигла обзавестись житлом в Україні і в росії, де вона живе з 2014 року.

Перша квартира в Києві

Вся нерухомість Ані Лорак: квартира на Хрещатику
Вся нерухомість Ані Лорак: квартира на Хрещатику

Свою першу квартиру Ані Лорак купила, коли їй було 25 років. Співачка обрала двокімнатні апартаменти в самому центрі столиці – на Хрещатику. Тоді Лорак взяла кредит на покупку житла, однак швидко його виплатила, адже її кар’єра стрімко розвивалась. Там співачка жила до 2010 року. Розширити апартаменти співачка вирішила після одруження з Муратом Налчаджиоглу. Подружжя почали планувати поповнення, тож замислились над збільшенням площі.

Друга квартира в Києві в елітному ЖК

Вся нерухомість Ані Лорак: пентхаус в Києві
Вся нерухомість Ані Лорак: пентхаус в Києві

Друга квартира Ані Лорак знаходиться теж майже в центрі столиці. Співачка обрала розкішний дворівневий пентхаус на  24 поверсі багатоповерхівки з виходом на терасу. Площа квартири склада аж 300 квадратних метрів. Для облаштування нового житла Ані Лорак запросила кращих дизайнерів і архітекторів. Тож квартира дійсно вийшла розкішною.

Заміський котедж

Вся нерухомість Ані Лорак: заміський будинок
Вся нерухомість Ані Лорак: заміський будинок

Окрім квартир в центрі столиці Ані Лорак вирішила придбати і заміський будинок під Києвом. Маєток Лорак окрім звичайних кімнат має в собі студію звукозапису, домашній кінотеатр і великий двір з басейном.

Дім на колесах

Вся нерухомість Ані Лорак: дім на колесах
Вся нерухомість Ані Лорак: дім на колесах

Оскільки Ані Лорак часто їздить в гастрольні тури, вона вирішила для зручності придбати автобус – дім на колесах. В автобусі є спальня зі зручним ліжком, душ і кухня.

Квартира в москві

З 2014 року Ані Лорак живе і працює в росії. Там співачка встигла обзавестись і нерухомістю, а саме квартирою в Москві.

Будинок у підмосков’ї

Вся нерухомість Ані Лорак: будинок у підмосков'ї
Вся нерухомість Ані Лорак: будинок у підмосков’ї

Останні роки Ані Лорак живе разом з донькою в елітному котеджному містечку у підмосков’ї, де живе багато зірок та інші заможні люди. Ціни на житло там стартують від 22 мільйонів гривень.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!