Колишня дружина Потапа Горова показала, як бореться з зайвими кілограмами: не хоче бути схожою на Каменських

Колишня дружина Потапа Ірина Горова завжди була тендітною і стрункою. Втім, останнім часом бізнесвумен набрала зайві кілограми, які зараз активно скидає.

Ірина Горова – відома українська продюсерка, бізнесвумен, співзасновниця продюсерського центру MOZGI GROUP та колишня дружина відомого репера Потапа. З Олексієм Потапенко Ірина прожила у шлюбі 15 років та народила від нього сина Андрія. Причину розлучення колишнє подружжя довго приховувало, втім вже зараз відомо, що причиною розбрату стала інша жінка, а саме Настя Каменських, з якою зараз Потап одружений.

Ірина Горова та Олексій Потапенко довгий час перебували в шлюбі, а потім Потап зійшовся з Каменських
Колишня дружина Потапа Горова показала, як бореться з зайвими кілограмами

Незважаючи на зраду та розлучення, Потап і Горова вирішили не ділити бізнес і продовжили працювати разом, продюсуючи українських зірок.

Цікаво, що колишня дружина Потапа Горова і нинішня – Каменських абсолютно не мають нічого спільного у зовнішності. Відрізняються вони і типами фігур: Настя має пишні форми, а ось Горова завжди була стрункою і дуже тендітною.

Втім, останнім часом бізнесвумен помітно набрала у вазі. Проте залишатися із зайвими кілограмами вона не збирається і вже активно працює над тим, щоб позбутися зайвих кілограмів.

Нещодавно Ірина оприлюднила фото і відео з домашнього тренування і розказала, що для неї означає спорт. Жінка зізналася, що вона пересилює себе, щоб займатися і це водночас її мотивує.

Для мене спорт – це про подолання. Подолання лінощів, небажання та нескінченної зайнятості

, – написала Горова.

Користувачі Мережі підтримали Ірину в коментарях.

Ось, що написали коментатори:

  • “Супер,гарна від вас мотивація!”;
  • ” Яка ти молодець! Як ти знаходиш на все сили??? Я не знаю, мотиватор”;
  • “Неймовірна. З кожним днем стаємо кращими”;
  • “Тут ще важливо знайти “свій” спорт, щоб вагань ще менше залишалось”;
  • “Дуже мотивуєте! Молодець”.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.