Пономарьов разом із Дзідзьо вирішили поїхати за кордон на свята: Віктор Павлік теж хоче, але його не кличуть

Один із найвідоміших співаків України повідомив про те, що незабаром зустрінеться зі своїми колегами за кордоном. Що артисти робитимуть у Празі та чому не взяли з собою Віктора Павліка?

Відомий український співак Олександр Пономарьов повідомив про те, що незабаром виступить у чеському місті Прага разом з іншими своїми колегами. На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явились подробиці, а також перша реакція публіки.

Олександр Пономарьов у Чехії

Український артист оголосив про проведення різдвяного концерту в Празі та запросив своїх шанувальників відвідати захід. Так, в особистому блозі знаменитості з’явився допис, у якому він та його колеги, що виступатимуть з ним на одній сцені, запросили кожного українця, який має змогу, відвідати виступ. Пономарьов зазначив, що 17 грудня, вже за декілька днів, у Чехії відбудеться благодійний концерт і різдвяна вечеря.

Олександр Пономарьов запросив шанувальників на різдвяний концерт у Празі
Олександр Пономарьов запросив шанувальників на різдвяний концерт у Празі

На концерті виступатимуть, крім Олександра Пономарьова, Оля Цибульська та Михайло Хома, який також відомий під сценічним псевдонімом Дзідзьо. Ведучим різдвяного заходу виступить відомий український шоумен Юрій Горбунов. Крім того, ведучий заходу пообіцяв здивувати присутніх. Так, українські зірки не змогли залишити своїх шанувальників без “родзинки” та пообіцяли показати справжнього Святого Миколая. Ним виявиться таємний зірковий гість, про якого поки що нічого невідомо.

Хоча на цьому концерті виступатимуть одні з найвідоміших українських артистів сучасності, чомусь на святі буде відсутній Віктор Павлік. До слова, артист поставив “вподобайку” під публікацією свого колеги Олександра Пономарьова, проте на святі шанувальники не побачать легендарного співака. Втім, можна припустити, що таємним зірковим гостем виявиться саме Віктор Павлік.

Віктор Павлік вподобав останній допис Пономарьова, проте на концерті його не буде
Віктор Павлік вподобав останній допис Пономарьова, проте на концерті його не буде

У коментарях під новою публікацією Олександра Пономарьова підписники залишили коментарі. Шанувальники надіслали артистові емоджі сердечок і залишили чимало теплих слів та побажань, а також зазначили, що вже дуже чекають на концерт. Крім того, один із підписників зазначив, що Різдво у Празі – це справжня казка.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.