Юрій Лоза назвав умову, за якої концертна діяльність українки Ані Лорак має майбутнє: “Якщо будуть гроші”

Колега Ані Лорак та відомий російський композитор поставив співачці ультиматум та назвав єдину умову, за якої можливе продовження творчої діяльності артистки. Інакше – кінець

Відомий російський співак і композитор висловився стосовно творчості та кар’єри Ані Лорак. Так, публіка впевнена, що одіозна співачка вирішила остаточно перебратись до росії та будувати свою кар’єру саме там. В Україні в Ані Лорак майже не залишилось шансів на прощення, проте навіть на території рф в артисти є деякі проблеми. Саме про це висловився Юрій Лоза, колега Ані Лорак і композитор.

Творчість та професійна діяльність Ані Лорак

Так, за словами композитора, кар’єра співачки нині переживає труднощі. Композитор впевнений, якщо не вжити відповідних заходів, то артистка ризикує опинитись за бортом своєї професійної діяльності. Крім того, знаменитість назвав ледве не єдину умову, яка може врятувати кар’єру скандально відомої Ані Лорак.

Юрій Лоза висловився стосовно кар'єри опальної співачки Ані Лорак
Юрій Лоза висловився стосовно кар’єри опальної співачки Ані Лорак

У коментарі для росЗМІ “Московский комсомолец” Юрій Лоза не заперечував того, що багато прихильників мовчунки вважають її доволі талановитою та креативною співачкою, проте Ані Лорак буде замало її горезвісного таланту. Так, композитор наголосив, що без грошей артистці немає чого робити на сцені. Більш того, Юрій Лоза ледве не впевнений, що про артистку швидко забудуть, якщо у неї не буде коштів.

Якщо вона матиме гроші, то й хіти будуть. Вдасться купити добрий матеріал, будуть шлягери. Не знайде грошей, що тут поробиш

– прокоментував Юрій Лоза для російського видання.

У росії заговорили про те, що кар'єрі Ані Лорак може настати кінець
У росії заговорили про те, що кар’єрі Ані Лорак може настати кінець

Можна припустити, що росЗМІ запустили подібний меседж із “лагідним нагадуванням” зірці, що час остаточно зайняти позицію у питання кровопролитної війни росії проти України. Хоча Ані Лорак досі відгороджувалась від будь-яких запитань про повномасштабну війну в її рідній країні, всі розуміють, що будувати кар’єру в рф та при цьому намагатись всидіти на двох стільцях – неможливо.

Так, варто зазначити, що Ані Лорак зробила свій вибір – скандально відома артистка, яку колись дуже сильно любили в Україні надала перевагу державі, яка розпочала повномасштабну війну в країні, де народилась зірка.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.