Ігоря Ніколаєва застукали на ніжному спілкуванні з іншою: що скаже Проскурякова

Чутки про розлучення композитора Ігоря Ніколаєва з дружиною Юлією Проскуряковою розповсюджуються постійно. Та, певно, співачка заплющує очі на маленькі капості чоловіка, тому шлюб і тримається так довго.

Мережею ширяться світлини, де 62-річний Ніколаєв ніжно притискає до себе блондинку. Музикант запевнив, що, мовляв, вони з Люсею Чеботіною таким чином готують у студії сюрприз для шанувальників на Новий рік. Але навіщо ж так близько притискатися? Адже дружині не зовсім приємно споглядати за обіймами благовірного.

Цьогоріч Юрій Ніколаєв підготував новорічний дует не з дружиною

За всі 12 років спільного життя з легендою естради Юлії довелося витерпіти чимало образ. Спочатку її всі порівнювали з попередньою дружиною Ігоря Наташею Корольовою, потім хейтили за надмірну вагу. Тепер Ніколаєв хвалиться новорічною обкладинкою з іншою, на якій не знайшлося місця коханій дружині.

А оскільки маестро натякнув, що сюрприз буде не один, шанувальники, перебуваючи у стані шоку, засипали знаменитість питаннями:

“А де ж Юля?”

“А Проскурякова виступатиме чи ні?”

“Чи буде дует із дружиною, як минулого Нового року?”

Розлучення чи фейк?

Подружжя живе разом 12 років і ростить 7-річну донечку Вероніку. Жодних скандалів за цей час між Юлією і Ігорем не було зафіксовано. Ніколаєв займається музикою, дружина знімається в кіно. Тож на взаємні звинувачення і підозри часу не залишається.

Виявляється, Проскурякова має диплом режисера, але поки що виступила як акторка, отримавши головну роль у стрічці “Сльози осушить вітер”. За час знімання група настільки зблизилася, що розставатися по завершенні роботи було дуже тяжко.

Коли Юля з чоловіком виходять на сцену разом і співають дуетом, це обов’язково буде пісня, що стосується родинних цінностей. Та фоловери не особливо вірять у щирість їхніх почуттів. Ледь не після кожного виступу лунають гнівні коментарі, що пара майже не взаємодіяла на сцені й складалося враження, начебто поруч стоять зовсім чужі люди. Шанувальники зірок відчувають, що невдовзі може статися розлучення. Що ж, поживемо – побачимо.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.