Даша Кацуріна відреагувала на пісню Дорофєєвої і її екс-чоловіка: “Обговорила з терапевтом”

Колишня дружина Михайла Кацуріна, до якого від свого чоловіка пішла Дорофєєва, прокоментувала нову пісню співачки. У пісні Надя виправдовує свою зраду з другом сім'ї.

“Любовний квадрат” Наді Дорофєєвої, Дантеса та сім’ї Кацуріних публіка обговорює вже більше ніж півроку. А нещодавно сама Надя підлила масла у вогонь, коли випустила пісню зі своїм новим бойфрендом Кацуріним про їхнє таємне кохання. У пісні “Щоб не було” закохані виправдовують свою зраду і кажуть, що все трапилось через їхню велику любов.

Даша Кацуріна відреагувала на пісню Дорофєєвої і її екс-чоловіка
Даша Кацуріна відреагувала на пісню Дорофєєвої і її екс-чоловіка

Такий несподіваний дует зацікавив публіку і пісня буквально одразу стала однією з найпрослуховуваніших в Україні.

Нещодавно колишня дружина Кацуріна Даша вперше прокоментувала цей дует. Дівчина зізналася, що її підписники засипали її питаннями про цю пісню.

За словами Даші, вона зараз дуже заклопотана власними справами і їй би хотілось не мати часу, щоб реагувати на цю пісню. Втім, це не так. Дует її колишнього чоловіка і розлучниці зачепив її за живе.

Але насправді чесно так: трек я обговорила з подругами та терапевтом, коментувати не хочу

, – написала Даша в своєму Телеграм-каналі.

Даша Кацуріна розповіла про розмови із донькою
Даша Кацуріна відреагувала на пісню Дорофєєвої і її екс-чоловіка

Нагадаємо, коли насправді зародився роман Дорофєєвої і Кацуріна невідомо, адже вони багато років дружили сім’ями і багато часу проводили разом.

Надя і Міша не дають жодних коментарів з приводу своїх стосунків, а ось Дантес і Даша Кацуріна дали на цю тему декілька інтерв’ю. Так, стало відомо, що Дорофєєва і Дантес розійшлися за декілька місяців після публічної заяви про розлучення. Причиною розбрату стало те, що їхні почуття згасли. А ось Міша Кацурін від своєї дружини пішов, заявляючи, що тепер кохає іншу – колись кращу подругу самої Даші.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.