Юрій Горбунов зібрався на Новий рік до Сімферополя: чи візьме з собою Катю Осадчу з дітьми?

"Укрзалізниця" оголосила продаж квитків до тимчасово окупованих українських міст в надії, що невдовзі вони будуть звільнені ЗСУ. Тож Юрій Горбунов скористався нагодою і придбав собі квиточок до Сімферополя.

Телеведучий висловив сподівання, що дуже скоро потяги таки поїдуть туди. А поки що маємо радіти, що херсонці дочекалися першої ластівки.

Підписники Інстаграм-акаунту Юрія взялися жваво коментувати довгоочікувану подію:

“8 років чекаю на Київ-Донецьк”.

“Обов’язково!”

“Як оптимістично!”

“Буде неодмінно”.

“Віримо, чекаємо!”

Не залишилися осторонь і самі херсонці, додавши:

“Заїжджайте до нас у Херсон!”

“Перша ластівка то є, але в місті так бомблять…”

Так виглядає потяг до перемоги

“Укрзалізниця” дала благодійному проєкту назву “Квитки до перемоги”. Участь у ньому дозволяє придбати квитки не лише до Херсона, але й до Донецька, Луганська, Маріуполя, Сімферополя. Квиточки – не сувенірні. Їх можна буде використати в будь-який час, щойно туди повернеться Україна. Поїзд, що виконуватиме рейс, буде незвичайний. Це буде “Потяг до перемоги” з розмальованими в патріотичному дусі вагонами.

Катя Осадча пакує валізи до Криму

Горбунов не сповістив, чи придбав квиточки на потяг для всієї родини. А тим часом дружина шоумена Катя сумує за Кримом. Телеведуча виклала в Інстаграмі світлину 11-річної давнини з відпочинку на півострові.

Катя Осадча мріє про Крим

Осадча не назвала місця, де конкретно приймала морські ванни і загоряла, прикривши очі протисонцевими окулярами. Та якщо уважно придивитися до фото, можна побачити Херсонеський маяк. Значить, вона перебувала в Севастополі.

Ведуча “Світського життя” раніше полюбляла відвідувати Крим. Та після 2014 року не навідувалася туди. Тож збирається зробити це найближчим часом, коли півострів повернеться до України.