“Втратила орієнтацію в просторі”: скандальний Сергій Сосєдов вкотре накинувся на Аллу Пугачову з претензіями

Відомий своїми скандальними заявами Сергій Сосєдов усе ніяк не може заспокоїтись. Цього разу російський критик вкотре вирішив висловитись про свою колегу Аллу Пугачову. Що тепер не сподобалось зірці?

Скандально відомий російський музичний критик час від часу виходить у публіку з певними одіозними “меседжами”. Цього разу Сергій Сосєдов обрав не нову для себе жертву власних висловлювань. Музичний критик висловився про Аллу Пугачову. Так, за словами Сосєдова, Примадонна занадто високої думки про себе. Чим критик аргументував такі висловлювання?

Сергій Сосєдов про Аллу Пугачову

Відомий російський музичний критик вважає, що Примадонна занадто сильно ізолювалась та саме через це “увірувала у власну велич”. Сергій Сосєдов висловив своє припущення, що російська співачка, яка зараз перебуває в Ізраїлі нібито загубилась у просторі та не уявляє, де та серед кого вона знаходиться. Критик припустив, що Пугачова й зовсім почала вважати себе ледве не Богоматір’ю.

Музичний критик Сергій Сосєдов вкотре негативно висловився на адресу співачки Алли Пугачової
Музичний критик Сергій Сосєдов вкотре негативно висловився на адресу співачки Алли Пугачової

Вона так забронзовіла, що втратила орієнтацію в просторі… Вона спочатку сама в це грала, а потім і зовсім просто повірила, що вона велика, що вона Бог, що їй все дозволено та що їй всі повинні

– висловився скандаліст у програмі “Скажи, не мовчи”.

Крім того, додав Сергій Сосєдов, у такій завищеній самооцінці російської співачці винні журналісти та медіа, які вихваляли її поведінку. Музичний критик зазначив, що Алла Пугачова попри свої високі концертні гонорари дивувалась, що їй ніхто не доплачує за виступи. Сосєдов припустив, що Примадонна хотіла б отримувати як Мадонна чи Елтон Джон. Саме тому критик запропонував співачці переїхати жити до Америки, проте саркастично запитав, ким би стала Пугачова у США.

В ефірі російського телебачення Аллу Пугачову розкритикував опальний Сергій Сосєдов
В ефірі російського телебачення Аллу Пугачову розкритикував опальний Сергій Сосєдов

Нагадаємо, що до початку повномасштабної війни в Україні Сергій Сосєдов був найпалкішим прихильником Алли Пугачової. Так, музичний критик вихваляв зірку та ледве не співав їй любовні дифірамби. Проте, після 24 лютого, коли Примадонна не підтримала кремлівські дії в Україні, артист різко перемкнувся та почав принижувати та дискредитувати Пугачову.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.