Історії кохання, які почалися зі зради: Сумська і Борисюк, Мірзоян і Матвієнко, Осадча і Горбунов та інші пари

Кажуть, що щастя на чужому нещасті не побудуєш. Втім, зіркові пари з нашої добірки доказують, що це можливо. Чиї стосунки почалися зі зради, читайте далі в матеріалі.

Більшість героїв із нашої добірки вже багато років живуть разом у щасливому шлюбі, хоча їхні стосунки почалися зі зради.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Сумська і Борисюк 26 років живуть без вінчання
Історії кохання, які почалися зі зради: Сумська і Борисюк

Ольга Сумська і Віталій Борисюк в цьому році відсвяткували 26 років подружнього життя. Їхня історія кохання почалася, як у дешевій мелодрамі. Сумська була одружена з актором Євгеном Паперним, але закохалася в молодого юнака, який прийшов працювати в театр, де працювала і Ольга. Спочатку вони грали любов на сцені, але згодом, не змогли стримувати своїх почуттів і закрутили роман. Не зупинило їх те, що Ольга мала маленьку доньку від офіційного чоловіка і те, що цей чоловік працював разом з ними і був весь час під боком. Але все таємне рано чи пізно стає явним, тож в один день Паперний впіймав свою дружину і її коханця на гарячому. Вся ця історія супроводжувалась гучним скандалом, втім Сумська і Борисюк все ж згодом побудували міцну сім’ю.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян

Тоня Матвієнко після довгої розлуки зустрілася з Арсеном Мірзояном
Історії кохання, які почалися зі зради: Матвієнко і Мірзоян

Історія кохання Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко почалася у 2011 році, коли вони обидва приймали участь у вокальному проєкті “Голос країни”. На той момент Арсен був одружений та мав двох синів. Незважаючи на статус сім’янина, Арсен одразу вподобав Тоню, а от дівчина його на початку не злюбила.

Після закінчення “Голосу” Мірзоян і Матвієнко, як учасники телешоу багато гатролювали разом і це їх зблизило. Через деякий час вони почали зустрічатися, але приховували стосунки, адже Арсен ще був одружений. В статусі коханки Тоня була близько 2-х років. Лише у 2013 році Мірзоян наважився розлучитися зі своєю першою дружиною і з того часу Арсен і Тоня перестали так ретельно приховувати свої стосунки.

У 2016 році Матвієнко народила чоловіку доньку, а в 2017 – пара побралася.

Катя Осадча і Юрій Горбунов

Юрій Горбунов показав обличчя Каті Осадчої крупним планом без фотошопу
Історії кохання, які почалися зі зради: Горбунов і Осадча

Історія кохання цієї пари почалася у 2015 році, коли Горбунов і Осадча були співведучими на проєкті “Голос країни”. Вони дуже ретельно приховували свої відносини, адже шоумен був одружений на жінці на ім’я Людмила, з якою прожив у шлюбі цілих 20 років. Втім, Осадча не збиралася бути у статусі коханки, тож Юрій розлучився з дружиною буквально відразу після початку стосунків з Осадчою.

Про свої відносини пара розповіла лише у 2017 році, коли почав виднітися вагітний живіт телеведучої. У цьому ж році закохані побралися.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін

Історія кохання Наді Дорофєєвої і Міші Кацуріна
Історії кохання, які почалися зі зради: Дорофєєва і Кацурін

Стосунки цієї парочки публіка обговорює вже майже рік. Надя Дорофєєва, яка була 7 років одружена з Володимиром Дантесом, зрадила чоловіку з другом сім’ї Михайлом Кацуріним. Так, Надя не лише зрадила власному чоловіку, а й увела чоловіка у кращої подруги. Зараз Дорофєєва і Кацурін запевняють, що щасливі разом. Проте, чи зможе ця пара побудувати міцні стосунки, покаже лише час.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.