Що відомо про старого і багатого чоловіка Олі Полякової: вдало вийшла заміж за мільйонера і прославилася

Відома українська співачка Оля Полякова вже 18 років живе у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Артистка не приховує, що саме він допоміг їй стати зіркою.

Чоловіком Олі Полякової являється український бізнесмен Вадим Буряковський, який старший за співачку на 15 років. Чоловік не любить бути в центрі уваги, тож не веде соціальні Мережі, не з’являється з дружиною на світських заходах і не дає інтерв’ю. А ось сама Полякова не приховує ні той факт, що увела Вадима з сім’ї і що саме він зробив її зіркою.

Познайомились Вадим і Оля на вечірці. Полякова тоді ще не була відомою співачкою, але вже мала власний репертуар і виступала на корпоративах. Тож на тому заході Оля була у якості запрошеної зірки. Вадиму одразу приглянулась молода красуня та і Полякова кинула оком на заможного, статного чоловіка. На той момент Вадим був одружений, але це аж ніяк не зупинило молоду співачку в “полюванні” на мільйонера.

Оля Полякова с мужем Вадимом
Що відомо про старого і багатого чоловіка Олі Полякової

Деякий час Оля буда в статусі коханки, але все змінилося, коли вона завагітніла. Вадим кинув свою першу дружину і одружився на Поляковій. Через 6 місяців після одруження у них народилася донька Марія. А коли дівчинка підросла, Вадим і Оля наважилися на другу дитину. У 2011 році у них народилася донька Аліса.

Що відомо про старого і багатого чоловіка Олі Полякової

Зараз Оля не приховує, що в ті часи її чоловік був дуже багатий і саме він фінансував всі її проекти. А ось Оля довгий час не могла пробитися на велику сцену, тож вклад в сімейний бюджет вона взагалі не приносила.

Пройшов час, Оля змогла потрапити в шоу-бізнес і стала популярною. А ось її чоловік втратив свій основний шлях доходу і зараз заробляє набагато менше своєї дружини.

Оля Полякова зізналася, що не живе разом з чоловіком Вадимом і пояснила чому
Що відомо про старого і багатого чоловіка Олі Полякової

Відомо, що Вадим Буряковський займається власним бізнесом, але яким саме, невідомо.

Живе зіркове сімейство в заміському особняку на Київщині. Крім великого, розкішного дому у них навіть є власна міні-ферма, де Полякові вирощують кіз, а у вільний від гастролей час Оля займається господарством, сироварінням та куховарством.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.