Що відомо про першого чоловіка Ольги Фреймут, якого вона кинула вагітною: аристократ Ніл Мітчелл

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут в молодості завагітніла від британця, але будувати сім'ю з ним не захотіла і кинула чоловіка вагітною.

Ольга Фреймут є однією з найвідоміших українських телеведучих, яка відрізняється тонким почуттям стилю, ідеальними манерами і вибагливістю. Журналістську освіту Оля отримала у Львівському національному університеті імені Івана Франка та Міському університеті Лондона. Навчаючись в столиці Великобританії, майбутня зірка почала зустрічатися з британцем Нілом Мітчеллом і завагітніла від нього, але втекла з цих стосунків ще на перших термінах вагітності.

Що відомо про першого чоловіка Ольги Фреймут Ніла Мітчелла, якого вона кинула вагітною

Через багато років в інтерв’ю Фреймут зізнавалася, що навіть не розуміє і не представляє, що їй тоді сподобалося в тому чоловікові. На протязі відносин їй стало бути з ним нудно, а Ніл почав проявляти агресивність і став ревнивцем, тому Ольга прийняла для себе рішення піти і виховувати дитину сама, без такого батька поруч.

В той час я трохи загравалася, я хотіла прожити красиву біографію, а з ним все було передбачувано. Вся романтика пройшла. Він дуже ревнував до моїх однолітків. Він був агресивним, руки не підіймав, але був неприємним, манери зникли

, – розповідала про свого колишнього телеведуча.

Фреймут навіть не стала говорити тоді Нілу, що йде остаточно від нього, тому що він міг її не відпустити, а вона насправді поїхала і більше не повернулася. Від тих відносин у Ольги народилася дочка Злата Мітчелл, яка має британське громадянство і зараз вчиться в Сполучених Штатах Америки.

Що відомо про першого чоловіка Ольги Фреймут, якого вона кинула вагітною

Пізніше з батьком Злати Фреймут налагодила спілкування заради дитини, а її нинішній чоловік — продюсер Нового каналу Володимир Локотко, у них підростають двоє спільних дітей, син Валерій і дочка Євдокія, з якими телезірка знаходиться в евакуації за кордоном через війну. Ольга знайшла там роботу в газеті та пише статті про події в Україні.