Андрій Бєдняков, Олександр Кривошапко, Олена Алімова народилися в Маріуполі: як згадують рідне місто

Вся країна переживає за долю маріупольців, що зазнали неймовірних страждань. Знаменитості – не виключення. Та деяким ця трагедія болить сильніше, ніж іншим, адже народилися в цьомі місті біля моря і провели там дитинство.

Андрій Бєдняков

Телеведучий народився в звичайній сім’ї. Татусь хлопчика ходив на роботу на завод, а мама – в лікарню. Андрій почав виступати ще з дитячого садочка і продовжив це в школі. Вищу освіту Бєдняков здобував заочно в Харкові, а сам у цей час працював на металургійному заводі Маріуполя. Отримавши диплом, молодик перебрався до Києва.

Андрій Бєдняков мріє повернутися до рідного Маріуполя

Телеведучий певен, що вороги можуть зруйнувати місто, але не здатні викорінити з пам’яті спогади. Андрій з усіх куточків світу поспішав відвідати рідне місто і знає, що колись знову побуває в українському Маріуполі.

Олександр Кривошапко

Після смерті тата хлопчик зв’язався з нехорошою компанією. Щоб син не схибив, мама записала його в музичну школу. Спочатку Сашко вчився грати на трубі, потім додалися уроки вокалу. Він брав участь у численних конкурсах. Українці дізналися про талановитого молодика, коли він брав участь у “Х-факторі”.

Олександр Кривошапко переживає за рідних, що залишилися в Маріуполі

В Маріуполі у Кривошапка залишилися рідні люди й багато друзів, до яких чоловік не може додзвонитися тижнями. Знає, що вони сидять подовгу в підвалах, ховаючись від обстрілів. Бабуся Олександра вже загинула. Подібний тероризм вибачати не можна, певен артист.

Олена Алімова

Блондинка народилася в родині викладача історії, а її мама працювала лікаркою на швидкій допомозі. Дівчинка танцювала і відвідувала музшколу. Освіту режисера Алімова здобула в Києві. У веселому серіалі “Коли ми вдома” Олена зіграла манікюрницю Катерину.

Брат Олени Алімової нині перебуває в російському полоні

А от самій дівчині нині не до веселощів. Її брат поліціянт перебуває в полоні у росіян вже понад двісті днів. Олексій організовував евакуацію маріупольців, коли опинився в хижих лапах загарбників. Алімова сподівається, що невдовзі родича обміняють, і вона зможе знову обняти його.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.