Олена Зеленська розповіла, куди пішли 11 мільйонів грн, які Андрій Данилко передав на благодійність

Дружина Президента України Зеленського розповіла на що пішли кошти, які український артист Андрій Данилко передав на допомогу Україні. Як відомо, 5 листопада співак продав на аукціоні легендарний Rolls-Royce, який колись належав Фредді Мерк'юрі, а отримані з продажу кошти направив на благодійність.

5 листопада відомий український артист Андрій Данилко продав на аукціоні свій автомобіль, який колись належав самому Фредді Мерк’юрі. Авто вдалося продати за чималу суму, а саме за 11 мільйонів гривень.

Після продажі автомобіля Андрій Данилко заявив, що всі кошти підуть на допомогу постраждалим у війні українцям, втім, куди конкретно будуть направлені кошти, було не відомо.

Нещодавно перша леді України Олена Зеленська в своєму Інстаграм-блозі розповіла, на що підуть гроші, які Андрій Данилко передав на благодійність. Виявилось, що співак передав 11 мільйонів на будівництво реабілітаційного центру для протезування дорослих і дітей у Львові. Планується, що у цьому центрі будуть реконструювати понівечені кінцівки поранених українців, будуть ставити протези, а також там буде надаватись професійна психологічна допомога людям, які втратили кінцівки. За словами Зеленської, саме цей заклад має повністю відновлювати, як фізичне так і ментальне здоров’я людей, які постраждали через війну.

Користувачі Мережі в коментарях відмітили, що Андрій Данилко робить дійсно гарну справу.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Треба подякувати Андрію Данилко за те що вчинив такий благодійний жест. Ця автівка це дуже цінний експонат”;
  • “Це дуже правильно!!! Треба уже зараз будувати такі центри, бо наслідки цієї війни багато хто з військових і нажаль цивілих, буде відчувати усе своє подальше життя”;
  • “Велика подяка усім, хто творить цей проект!”.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.