Донька Євгена Кошового стане дружиною олігарха: Варвара Кошова повернулася в Україну з обручкою на пальці

Відомий український гуморист виховує двох дітей. Старша донька Кошового Варвара порадувала несподіваними новинами. Дівчина повернулась до України з обручкою на пальці

Один із найвідоміших коміків “Кварталу 95” разом зі своєю дружиною виховує двох доньок. Старшій Варварі цього року виповнилось 14, втім іноді здається, що дівчина набагато старша. На особистій сторінці підлітка в соціальній мережі Інстаграм час від часу з’являються цікаві дописи та фотографії. Цього разу дівчина зацікавила авдиторію фотографією з обручкою на безіменному пальці правої руки. Варвара Кошова навіть зізналась, хто стане її обранцем.

Донька Кошового з обручкою на пальці

В Інстаграм-історіях в особистому блозі Варвари Кошової з’явилась цікава фотографія. Дівчина з зухвалим виразом обличчя показує крупним планом свою праву руку. Так, у кадр потрапив безіменний палець Варвари з обручкою на ньому. Зіркова донька додала до опублікованої фотографії картинку з пафосним підписом: “Майбутня дружина олігарха”.

Донька Євгена Кошового з Кварталу 95 на новій фотографії з Інстаграму
Донька Євгена Кошового з Кварталу 95 на новій фотографії з Інстаграму

Нагадаємо, що не так давно донька українського гумориста разом зі своєю мамою повернулась до столиці. У Києві дівчина нарешті возз’єдналась зі своїм хлопцем. Невідоме ні ім’я, ні профіль в Інстаграмі юнака, втім зустрічатись вони почали ще до початку повномасштабної війни. В особистому блозі Варвари Кошової часто з’являються спільні фотографії з коханим, які вона підписує доволі цікавим і романтичним чином.

Варвара Кошова нарешті зустрілась зі своїм хлопцем після повернення до України
Варвара Кошова нарешті зустрілась зі своїм хлопцем після повернення до України

Варвара Кошова народилась 2008 року та з самого дитинства була активною та гуморною дитиною. Дівчина, ймовірно, успадкувала характер батька, адже зі спільних фотографій можна зробити висновок, що Варвара – татова донька. Дівчина проявляє артистичні риси, втім про те, ким вона хоче стати в майбутньому поки що невідомо.

Зазначимо, що донька Євгена Кошового навчається в одній зі столичних приватних шкіл під назвою “Логос”. Наразі Варвара відвідує 9-й клас, а ось її молодша сестра Серафима цьогоріч пішла до другого класу. Загалом дівчата дуже добре навчаються та викликають гордість у своїх відомих батьків.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.