Зірка “Х-Фактору” Кривошапко показав красуню-донечку від колишньої, але не від зрадниці Тетяни Денисової

Український співак і волонтер Олександр Кривошапко, який став популярним після участі в шоу "Х-Фактор", показав прихильникам свою красуню-донечку.

Олександру Кривошапко 30 років. В 19 він пішов на телебачення і став учасником шоу “Х-Фактор”, продюсером якого тоді була хореограф Тетяна Денисова. Між ними зав’язалися пристрасні стосунки, в результаті пара одружилася і постійно скандалила на публіці. В тривалість цього шлюбу не вірили оточуючі, тому що між подружжям була велика різниця у віці і ніхто з них не вмів йти на компроміс. В тому ж році Тетяна і Сашко розлучилися.

Олександр Кривошапко показав красуню-донечку від колишньої дружини
Олександр Кривошапко показав красуню-донечку від колишньої дружини

Денисова здобула славу зрадниці через мовчання під час війни росії проти України, а Кривошапко активно зайнявся волонтерською діяльністю. В цьому його підтримує і допомагає нова молода дружина, косметолог Марія Кривошапко.

Закохані взяли шлюб у вересні 2022 року. Нову кохану співака не відштовхнуло, що у нього уже було два невдалих шлюби і є дитина. Від другої дружини Олександра, Марини Кінскі, у зірки є дочка Аліса.

Що відомо про трьох дружин Олександра Кривошапка
Олександр Кривошапко показав красуню-донечку від колишньої дружини

Зараз артист майже не бачиться зі спадкоємицею, тому що вона з мамою знаходиться за кордоном у безпеці, але дуже її любить і сумує за нею, а також ділиться її фотографіями в своєму Інстаграм-блозі. На цей раз Кривошапко виклав нові фото Аліси, яка вразила підписників схожістю на тата.

Моя

, – написав Олександр і додав емодзі-сердечко у підписі.

Користувачі Мережі залишили багато коментарів з компліментами дівчинці:

  • “Красуня! Нехай буде щасливою”;
  • “Копія ваша!!!”;
  • “Прекрасна дочка, красуня, щастя їй по життю”;
  • “Красуня-дочка, схожа на тата”;
  • “Копія тато. Гарненька дівчинка”.

Нагадаємо, з мамою Аліси Мариною Кінскі Олександр Кривошапко розійшовся, коли дочка була маленька. Екс-подружжя залишилися друзями і підтримують один одного після розлучення.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!