“Все-таки одружились”: Ірина Білик з обручкою та весільним букетом поділилась романтичним відео з Коляденком

Відома українська співачка потішила своїх шанувальників милим і несподіваним відео, на якому позувала разом зі своїм колишнім Дімою Коляденком. Фанати помітили цікаву деталь

Колись чи не найпопулярніша пара України нещодавно заінтригувала своїм ймовірним возз’єднанням. Діма Коляденко та Ірина Білик вирушили до Праги та показали красиве відео, сповнене романтикою та загадковістю. Шанувальники помітили на пальці української співачки обручку, а в руках знаменитість тримала букет, який дуже нагадував весільний.

Білик і Коляденко одружились?

На офіційному акаунті Ірини Білик в соціальній мережі Тік-Ток нещодавно з’явилось цікаве відео. Так, артистка показала частину їхньої з Коляденком подорожі до Праги. Від допитливого погляду шанувальників не вдалось приховати чи не найголовнішого – обручки на пальці. На опублікованому відео Білик і Коляденко стояли, притулившись одне до одного, а в руках співачки був симпатичний букет, який чимось нагадує весільні композиції з квітів.

Ірина Білик і Дмитро Коляденко натякнули на своє одруження
Ірина Білик і Дмитро Коляденко натякнули на своє одруження

Нагадаємо, що до Чехії Ірина Білик і Дмитро Коляденко поїхала з благодійним концертом. Схоже, що ексзакохані вирішили скористатись можливістю та насолодитись прогулянкою історичним центром міста. На одному з оглядових майданчиків вони записали коротке відео. Ірина Білик помахала рукою, завдяки чому і вдалось побачити обручку на пальці української співачки. У коментарях шанувальники висловились стосовно возз’єднання Білик і Коляденко.

  • “А мені здається, що то єдиний чоловік, який кохав Іру за те, яка вона є”;
  • “Сара любов не ржавіє”;
  • “Якщо ви знову разом, то я за вас дуже рада! Щасливого Різдва вам”;
Ірина Білик показала на відео обручку на безіменному пальці
Ірина Білик показала на відео обручку на безіменному пальці

Що відомо про стосунки Білик та Коляденко?

Нагадаємо, що відома українська співачка та шоумен зустрічались декілька років, проте це був дуже насичений час. Познайомились майбутні колишні 2001 року, а офіційно почали зустрічатись 2004. Дмитро Коляденко багато разів робив коханій пропозицію, проте вона її постійно відхиляла. Між Білик і її колишнім вирувала пристрасть, яка багатьом може здаватись навіть нездоровою. Українська співачка розповідала, що її екскоханий дуже сильно ревнував. 2006 вони розійшлись, втім, як самі зізнавались артисти, залишились друзями.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.