36-річна Злата Огнєвіч розповіла про рішення попри все святкувати Новий рік: “Мене мучили докори сумління”

Відома українська публічно зізналась, чи буде святкувати Новий рік та розповіла про плани на новорічну вечірку. Так, знаменитість зазначила, що її довго мучили докори сумління

Злата Огнєвіч зізналась, що вона довго вагалась стосовно того, чи варто святкувати цьогоріч Новий рік. Більш того, артистка зізналась, що у неї вдома і досі не стоїть різдвяне дерево. Втім, попри все, врешті-решт співачка наважилась відзначити настання 2023 року. Про те, чому артистка передумала та як все-таки святкуватиме, читайте далі.

Злата Огнєвіч про святкування Нового року

Українська співачка зізналась, що вирішила відзначити Новий рік
Українська співачка зізналась, що вирішила відзначити Новий рік

Злата Огнєвіч в ефірі українського телеканалу “Дом” зізналась, що рішення святкувати Новий рік вона прийняла лише після розмови з військовим, який нині захищає Україну на передовій. Знаменитість поділилась деталями розмови та зазначила, що військовий наполягав на тому, що в тилу потрібно відзначати подібні свята. Зрозуміло, що мова не йде про гучні вечірки, проте позбавляти себе можливості провести час із найближчими не можна.

Мене мучили докори сумління щодо святкування, поки я не поспілкувалася з військовим, який зараз перебуває на нулі. Він зазначив, що нам у тилу потрібно святкувати Новий рік… Думаю, що це не будуть якісь гучні святкування, бо про перемогу пам’ятають всі українці

– прокоментувала Злата Огнєвіч.

Знаменитість розповіла про те, що вплинуло на її рішення все-таки святкувати Новий рік
Знаменитість розповіла про те, що вплинуло на її рішення все-таки святкувати Новий рік

Крім того, українська співачка прокоментувала свою нову композицію, яку присвятила жінкам, які втратили своїх чоловіків на війні. Артистка зазначила, що ідея та текст пісні прийшов до неї буквально за секунду, а створила композицію вона на одному диханні. Знаменитість зауважила, що записувала пісню разом з виконавцем Романом Череновим, який відомий під псевдонімом Morphom.

Втім, попри важливість теми, яку оспівує знаменитість у своєму новому хіті, радіостанції відмовляються від композиції. За словами Злати Огнєвіч, ні одне українське радіо вирішило не пускати в ефір її нову пісню. Проте, сама артистка вважає, що це є неправильним рішенням, адже з поваги до близьких та загиблих не можна замовчувати тему тих, хто віддав своє життя за Україну.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.