Вагітна Дорофєєва засвітила каблучку на безіменному пальці та видала, на якому рівні її стосунки з Кацуріним

Відома українська співачка Надя Дорофєєва після того як розсекретила свої стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним засвітила на безіменному пальці каблучку.

Надя Дорофєєва в березні 2022 року повідомила про розлучення зі співаком Володимиром Дантесом після багатьох років разом. Зіркова пара дуже здивувала численних прихильників, які вважали їх сім’ю щасливою, міцною і гармонійною. Через певний час артистка відкрила публіці ім’я нового коханого, яким став друг родини, український ресторатор Михайло Кацурін.

Вагітна Дорофєєва засвітила каблучку на безіменному пальці від Кацуріна

Він розлучився зі своєю дружиною одразу після Дантеса і Дорофєєвої. Користувачі Мережі підозрювали, що тут щось не чисто і це пов’язано. Чутки підтвердилися на всі 100%. Коли Надя розсекретила відносини з Кацуріним, в Мережі почали шуткувати, що тепер Дантесу треба придивитися до Даші Кацуріної. Ці жарти теж виявилися правдою, зараз пари буквально обмінялися партнерами і будують нові стосунки один з одним.

Тепер фанати не зводять погляду з екс-солістки групи “Время и Стекло” та вважають, що її вільний стиль в одязі пов’язаний з ймовірним поповненням і спробами сховати вагітний живіт. У шлюбі з Дантесом Дорофєєва не стала матір’ю через те, що подружжя не хотіло дітей, але в нових відносинах все може бути по іншому.

Також в Інстаграм-блозі Наді Дорофєєвої з’явилося фото, на якому співачка засвітила каблучку на безіменному пальці. Зірка постала в кадрі, сидячи на підлозі у вільній в’язаній сукні, шкарпетках і капцях, з розпатланим волоссям, а на руці підписники помітили обручку.

Вагітна Дорофєєва засвітила каблучку на безіменному пальці від Кацуріна

Нагадаємо, Надя Дорофєєва стала популярною як учасниця дуету “Время и Стекло” разом з Олексієм Завгороднім (Позитивом). В 2020 році співачка покинула групу і почала сольну кар’єру під псевдонімом Dorofeeva.