Репяхова розповіла про іншу жінку Віктора Павліка, яка встала між ними: “Я не можу дивитися на це спокійно”

Відома українська блогерка і дружина артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова чесно розповіла в своєму Інстаграм-блозі про жінку, яка псує їх стосунки.

Катерина Репяхова має велику аудиторію в Інстаграм-блозі, яка почала збільшуватися після того, як Віктор Павлік представив дівчину своєю коханою. Не зважаючи на майже 30 років різниці у віці, пара її не відчуває. Хейтерам Катя відповідає, що вік не має значення, коли є щирі почуття, так само вважає співак:

Вік абсолютно ні при чому, якщо в нас є хороші стосунки, якщо між нами є любов і в нас усе класно. Катя мене розуміє з півпогляду, а не те що з півслова

, – розповідав Віктор Павлік в інтерв’ю.

Їх роман почався таємно, коли артист був у третьому шлюбі з Лорою Созаєвою. Ця жінка і після розлучення так чи інакше була присутня в житті Віктора Павліка, про що розповідала Репяхова.

Третья жена Виктооа Павлика Лариса Созаева
Репяхова розповіла про іншу жінку Віктора Павліка, яка встала між ними

Учасники любовного трикутника довго вели суди стосовно квартири, яку співак купив в кредит у шлюбі з Ларисою, а також публічно з’ясовували стосунки.

Моєму чоловіку на протязі років навівали, що він винуватий у всіх гріхах. В неспроможності і не самостійності іншої людини “винуватий” мій чоловік. І навіть в смерті свого сина. З цим дуже важко жити. ВП надто добрий і інша людина цим користується. А я не можу на це дивитися спокійно

, – ділилася Катерина Репяхова в блозі.

Репяхова розповіла про іншу жінку Віктора Павліка, яка встала між ними

Нещодавно скандальна історія з квартирою вирішилася, тому на одну проблему в сім’ї Павліка і Репяхової менше. Як відмічала Катя, всі залишилися у виграші і ніхто не ображений результатами угоди.

Нагадаємо, Віктор Павлік вчетверте став батьком в 2021 році через рік після одруження з Катериною Репяховою. У пари народився син Михайло. Також у нього є дорослі син Олександр і дочка Христина від інших жінок, а син Павло від шлюбу з Созаєвою помер у 2020 році від раку.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.