Полякова показала портрети Кіркорова і Корольової в туалеті музичної студії: “Вам тут місце”

Відома співачка Оля Полякова показала, де місце артистам-зрадникам України Наташі Корольовій і Філіпу Кіркорову. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Співачка Оля Полякова в своїх Інстаграм-сторіз показала цікаве відео зі студії звукозапису Foxx Studio. Саме у цій студії записуються найвідоміші артисти України і колись там свої пісні записували Наташа Корольова та Філіп Кіркоров. На стінах студії розвішені портрети зірок, які там колись записувались. Портрети Корольової і Кіркорова там теж висіли. Втім, управляючі студії зняли портрети проросійських артистів і віднайшли їм підходяще місце – в туалеті.

Оля Полякова зняла відео якраз у туалеті студії звукозапису, де на підлозі стояли портрети Корольової і Кіркорова. Більше того, фото зрадників трішки підкорегували маркером. Кіркорову домалювали ріжки чорта та написали, що він “ворог України”. Наталі Корольовій на лобі написали лайливі слова, які прекрасно відображають її сутність.

Полякова показала портрети Кіркорова і Корольової в туалеті музичної студії
Полякова показала портрети Кіркорова і Корольової в туалеті музичної студії

Так, дивіться, в одному туалеті. Так, братики, вам тут місце

,– прокоментувала Оля Полякова у відео.

Нагадаємо, до повномасштабного вторгнення росії на територію України Оля Полякова дружила і тісно спілкувалася з Філіпом Кіркоровим. Однак після того, як артист обрав для себе тактику мовчати про війну, тим самим підтримуючи її, Полякова розірвала всі контакти з колишнім другом.

Що стосується Наташі Корольової, яка родом з України, співачка теж вирішила не коментувати війну. При цьому її чоловік Тарзан зайняв активну позицію в підтримку російської агресії. Чоловік навіть записав і опублікував в соціальних мережах декілька відео, в яких хвалив російського диктатора і розповідав про “руській мір”.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.