Колишній Дорофєєвої Позитив розчарував своїми пісенними потугами без неї: Трінчер не вдалося замінити Надю

Минулого місяця відомий український музикант презентував нову пісню з молодою напарницею Анною Трінчер. Нещодавно відбулась прем'єра кліпу, який оцінили не всі

У жовтні цього року українці спостерігали за неочікуваною колаборацією музикантів – Позитив заспівав разом із молодою співачкою Анною Трінчер. Їхню пісню “Який ти козак” шанувальники оцінили, втім з кліпом артистам пощастило набагато менше.

Позитив та Анна Трінчер вразили шанувальників піснею, але кліп не вдався
Позитив та Анна Трінчер вразили шанувальників піснею, але кліп не вдався

Публіка не просто не вподобала прем’єру, а й буквально закидала знаменитостей хейтом. Схоже, що після завершення співпраці з Дорофєєвою Позитив і досі не може знайти напарницю, з якою творитиме з такою ж легкістю, як і з “колишньою”. Чому глядачам не сподобався кліп та як на це відповіли його творці?

Реакція публіки на кліп Позитива та Трінчер

У мережі розкритикували новий кліп Позитива за участі Анни Трінчер
У мережі розкритикували новий кліп Позитива за участі Анни Трінчер

Режисером кліпу до пісні “Який ти козак” став Марк Тельпіс, проте публіці не сподобався відеоряд від слова зовсім, адже в ньому не було нічого спільного з українською культурою та історією козацтва, на які є натяки у пісні. Глядачам не сподобалось буквально все в новому кліпі. З цього можна зробити єдиний висновок – якщо пісня дійсно “залетіла”, то кліп для артистів виявився повним провалом.

Здебільшого публіка критикувала наявність у відео шароварщини – навмисне викривлення дійсності культури та історії з метою їхнього знецінення. Крім того, шанувальникам здалось, що у кліпі було занадто багато вульгарності. Хоча публіка визнала, що текст композиції вдалий, зняти до нього хороший кліп артистам не вдалось.

Глядачам зовсім не сподобався кліп колишнього напарника Наді Дорофєєвої Позитива та Анни Трінчер
Глядачам зовсім не сподобався кліп колишнього напарника Наді Дорофєєвої Позитива та Анни Трінчер

Ось у мене питання, для чого так опошлили тему. Слова непогані, а кліп відверто низькопробний

– зазначили в коментарях до кліпу Трінчер і Позитива.

Перепало і режисеру Марку Тельпісу. Зокрема, деяким глядачам здалось, що в кліпі “кульгає” не лише сам сценарій та зйомка, а й режисура. Публіка зауважила, що надлишок реклами, недоречні танці напівоголених актрис та шароварщина сильно псують загальне враження від перегляду кліпу до пісні “Який ти козак”.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.