Олег Винник розповів про жінку на ім’я Жанна, яка займає особливе місце в його серці: Таюне випучила очі

Український співак Олег Винник взагалі не любить ділитися своїм особистим з журналістами, але іноді дає привід Таюне і прихильницям здивуватися.

Олег Винник – один з найуспішніших і найбажаніших українських співаків. Його фанаток називають вовчицями, а його самого – повелителем вовчиць, тому що в репертуарі артиста є дуже популярний хіт “Молода вовчиця”. Якщо Олег влаштовує концерт, то квитків на всіх не вистачає, але концертів він давно не давав і трохи навіть розгнівав свою аудиторію, тому що зараз під час війни не з’являється в медіапросторі і знаходиться за кордоном.

Коли в шоу-бізнесі почали різко висловлюватися про зникнення виконавця, деякі його друзі заявили, що це пов’язано з проблемами зі здоров’ям. Про це казала Оля Полякова, з якою Винник написав спільну пісню і був у суддях проекту “Маска”.

Олег Винник, Настя Каменских и Оля Полякова
Олег Винник розповів про жінку на ім’я Жанна, яка займає особливе місце в його серці

Його адвокат пізніше підтвердив, що Олег Винник поїхав з України у Німеччину і займається там лікуванням, його здоров’я погіршилося ще до 24 лютого. Крім особистих справ співак як з’ясувалося закупає машини через свій благодійний фонд і передає їх для ЗСУ.

Таємна дружина і бек-вокалістка Олега Винника Таюне пропала одночасно із ним. В Мережі впевнені, що вона також в Німеччині, а у них там є нерухомість і живе дорослий син Юліан, який народився коли Винник був в цій країні артистом театру, це до кар’єри в Україні. В Європу він відправився після закінчення музичного навчального закладу на заробітки і своїм талантом проклав собі шлях у шоу-бізнес.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник розповів про жінку на ім’я Жанна, яка займає особливе місце в його серці

Про сина Олег не розповідає, зате один раз під час одної з сесій спілкування з журналістами він назвав своє улюблене жіноче ім’я і заявив, що так назве дочку, якщо вона у нього з’явиться:

Якщо Бог подарує мені дівчинку, назву її Жанна

, – поділився співак.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.