Камалія сховала очі за чорними окулярами і поскаржилася, що у неї немає новорічного настрою: “Не відчувається”

Українська співачка Камалія, яку називають найбагатшою в Україні, розповіла про свій пригнічений настрій напередодні святкування Нового року 2023.

Останні 10 місяців для всіх українців та зірок шоу-бізнесу видалися важкими і продовжуються далі. Росіяни принесли нашому народу багато горя, але в той же час об’єднали кожного у спільній біді та показали, які українці незламні і сильні. Знаменитості також відкрилися для прихильників по новому. Тарас Тополя, Олег Михайлюта, Коля Сєрга, Святослав Вакарчук, Даніель Салем, Андрій Хливнюк і інші зіркові чоловіки пішли захищати країну. Тіна Кароль, Аліна Гросу, Злата Огнєвіч, Джамала, Маша Єфросиніна, Світлана Лобода, Віра Брежнєва, Наталія Могилевська, Камалія, Соломія Вітвіцька та це ще не весь список зіркових жінок, які стали займатися благодійною і волонтерською діяльністю.

Співачка Камалія та мільярдер Мохаммад Захур одружені з 2003 року та виховують двох спільних дітей
Камалія сховала очі за чорними окулярами і поскаржилася, що у неї немає новорічного настрою

У передноворічний час артисти роблять сюрпризи для звичайних людей і дітей, а також для захисників, їм вдається приборкувати свої болісні емоції, щоб подарувати радість тим, хто її потребує.

Найбагатша українська співачка Камалія за 2 дні до Нового року 2023 поділилася в Інстаграм-блозі сімейним фото з чоловіком Мохаммадом Захуром та дочками Арабеллою та Мірабеллою, а в підписі зізналася, що у неї немає ніякого святкового настрою:

Лишилось 2 дні до Нового року, але новорічний настрій не відчувається зовсім… Але давайте пам’ятати про наших діток, їм обов’язково треба подарувати свято! Адже наші хлопці воюють за щасливе майбутнє наших дітей!

, – поділилася Камалія.

На знімку зіркова родина постала в цікавому сімейному луці, який складався з червоних новорічних светрів, синіх джинс і капцях-оленях. Співачка з чоловіком Захуром також вдягли темні сонцезахисні окуляри. У Камалії на голові ймовірно перука зі стрижкою каре з чолкою, тому що її натуральне волосся набагато довше.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.