Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко побувала у звільненому Херсоні: кого з колег прихопила в подорож

Маленька, але дуже сміливенька Вікторія Булітко відвідала деокуповане українське місто Херсон. Багато хто з шанувальників висловили щире захоплення вчинком своєї улюблениці з "Дизель шоу".

Вікторія Булітко у “Дизель шоу” зазвичай грає трішечки знервованих і експресивних дамочок. Тож підписники Інстаграм-сторінки гумористки були надзвичайно шоковані її мужнім вчинком. Відвідати місто, в якому донедавна точилися бої, наважиться далеко не кожен. А артистка не злякалася.

Разом із Колею Сергою та іншими колегами Вікторія згодилася поїхати до Херсона, щоб підтримати місцевих, які через міру сьорбнули “переваг” руського міру. Звільнений військами ЗСУ обласний центр нещадно обстрілюється рашистами, адже вони не можуть змиритися з поразкою.

Булітко виклала фотозвіт про подорож у своєму акаунті, звернувшись до росіян:

“Zцикуни, поверніть Єнота!”

Вікторія Булітко відвідала ХерсонЦе натяк на бідолашну тваринку, яку орки поцупили з місцевого контактного зоокуточка і зробили ледь не символом військової частини. Єнота окупанти назвали Херсоном і таскають за собою в рюкзаку. А бідолашка може лише огризатися. Так, нещодавно хапнув за пальця гауляйтера Сальдо, якого кілька разів намагалися добити партизани під час окупації міста.

Реакція коментаторів

Підписники і так завжди нагороджують Вікторію ласкавими епітетами. А тепер узагалі стали один поперед одного нахвалювати у захваті:

“Віка – молодець. Безстрашно”.

“І як завжди посмішка дуже гарна, а далі гарні слова. Просто чарівна принцеса”.

“Перемоги і миру вам, дорога Вікторіє, і героїчній Україні! ”

“Красуня Вікторія Булітко в нашому Херсоні. Сміх – також наша сильна зброя. Вперед до 2023 року! До перемоги!”

Активні коментатори висловили надію, що їхня улюблена акторка наступну світлину зробить з Ялтинської набережної в Криму. А хтось із херсонців пригадав, що на підвіконні біля розбитого вікна ще й досі лежать квитки на концерт “Дизель шоу”, датовані 2 квітня 2022 року.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.