Анатолій Анатоліч висміяв Валерія Меладзе після виправдань за український лозунг: “Просто зневажаю”

Український ведучий Анатолій Анатоліч висміяв російського співака Валерія Меладзе, який почав виправдовуватись за підтримку України, аби його не позбавили громадянства рф.

Відомий співак Валерій Меладзе потрапив у політичний скандал. Як відомо, артист не підтримує війну в Україні, але і не заявляє про це відкрито, адже продовжує жити в росії. Нещодавно в Мережі з’явилося коротке відео з новорічної вечірки в Дубаї, де виступав Валерій Меладзе. У відео один з глядачі вигукнув український лозунг “Слава Україні”. Меладзе відповів: “Героям слава”.

Відео розлетілося мережею і його вже встигли “обсмоктати” всі російські пропагандисти. Співака почали звинувачувати в державній зраді і вимагати позбавити його громадянства рф.

Схоже, Валерій Меладзе боїться залишитись без громадянства, власного майна та можливості працювати в росії, адже він відразу почав виправдовуватися за свої слова.

Так, 3 січня Валерій зробив допис у своєму Інстаграм-блозі, де назвав війну “конфліктом”, а український і російський народ близькими народами. Чоловік зауважив, що не хоче нікого ненавидіти і нікому догоджати, він хоче, аби наступив мир.

Валерій Меладзе виправдався за український лозунг
Валерій Меладзе виправдався за український лозунг

На допис Валерія Меладзе відреагував український телеведучий Анатолій Анатоліч. Шоумен вважає, що Меладзе прекрасно розуміє, що це не конфлікт, а війна, проте він просто боягуз.

Бути Валєрою Меладзе, це називати війну Конфліктом, Антагонізмом чи навіть спецоперацією. Я, як і Валєра не хочу нікого ненавидіти, просто зневажаю тих, хто є не тим, ким хоче здаватися.

Валєра – найссиклівіший грузин, якого я знаю.

, – жорстко написав Анатолій анатоліч про Валерія Меладзе.

Користувачі Мережі підтримали думку шоумена. Фоловери вважають, що Меладзе хоче “сидіти на двох стільцях одночасно”.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.