Катерина Осадча розгромила Валерія Меладзе за боягузтво та розкрила секрет з минулого: “Тема закрита назавжди”

Нещодавно Валерій Меладзе спробував "всидіти на двох стільцях", проте його спроба завершилась ганебним виправданням. Катерина Осадча розгромила грузинського виконавця за боягузтво

Не так давно у мережі з’явилось відео за участі відомого співака грузинського походження, на якому на вечірці в Дубаї артист відповідає на український лозунг “Слава Україні”. Артист відхилив мікрофон і тихо відповів “Героям слава”. Вчора ми писали про те, чому артист так швидко “перевзувся”.

На особистій сторінці Валерія Меладзе з’явився допис, у якому він виправдовується за свої вигуки на концерті. Одразу після цієї публікації на співака “посипалась” критика. Першим Меладзе засудив телеведучий Анатолій Анатоліч, а пізніше про дії зірки невтішно висловилась Катерина Осадча. В особистому блозі телеведуча висловила своє ставлення до Валерія Меладзе.

Катерина Осадча висловилась про боягузтво Валерія Меладзе
Катерина Осадча висловилась про боягузтво Валерія Меладзе

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість звернулась до шанувальників творчості Валерія Меладзе, останній концерт якого в Україні відбувся 2021 року. Так, Катерина Осадча висловила свої сподівання на те, що більше артист в Україні не виступить, а тема його концертів і взагалі закрита назавжди.

Сподіваюсь, що тема з Меладзе на концертах у Києві закрита назавжди? І всі шанувальниці “танців мотилька” припинять розповідати, що він за нас і взагалі грузин

– гнівно висловилась на адресу Меладзе відома українська ведуча.

Катерина Осадча розповіла про поведінку Валерія Меладзе раніше
Катерина Осадча розповіла про поведінку Валерія Меладзе раніше

Ба більш, телеведуча розкрила секрет з минулого, про який раніше вона та інші її колеги чомусь мовчали. Катерина Осадча зізналась, що після 2014 року Валерій Меладзе відмовлявся давати журналістам інтерв’ю. За словами телеведучої, він боявся висловити підтримку Україні, тому продовжував просто мовчати. Ймовірно, аби його не позбавили російського громадянства.

Втім, продовжила своє гнівне звернення до Валерія Меладзе та його шанувальників Катерина Осадча, поки артист замовчував війну на Сході України, у столиці країни він продовжував збирати аншлаги. Катерина Осадча також висловилась про те, що на концертах Меладзе ніколи не можна було побачити помпезного шоу, тому ведуча ще більше дивується, як йому вдалось досягти такої популярності.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.