Як виглядає розлучниця, яка поклала кінець шлюбу Вакарчука і Фонарьової: народила артисту сина і доньку

Святослав Вакарчук 20 років був одружений з жінкою на ім'я Ляля Фонарьова. Втім, батьком його зробила інша жінка. Саме заради неї чоловік покинув дружину.

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук завжди тримав своє особисте життя при собі і ніколи не був учасником сімейних скандалів. Втім, у 2021 році артист вразив публіку зізнанням про розлучення з дружиною, з якою прожив у шлюбі 20 років. Святослав не став називати реальну причину розлучення з Ляльою Фонарьовою, але запевнив, що підтримує вже з колишньою дружиною гарні стосунки і попросив не задавати зайвих запитань.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Однак, вже через декілька місяців після заяви про розлучення, стала відома реальна причина розбрату в сім’ї Вакарчука. Виявилось, що у Святослава з’явилася інша жінка. Ба більше, вона подарувала йому довгоочікувану дитину. Святослав Вакарчук став батьком хлопчика вперше у 47 років.

Влітку 2022 року Святослав Вакарчук повідомив, що у нього народилася донька. Дівчинку назвали Соломією.

Хто ж та жінка, яка подарувала радість батьківства музиканту у зрілому віці?

Незважаючи на те, що Святослав Вакарчук не розкриває ім’я своєї нової дружини, в Мережі вже давно здогадалися, хто ця особа.

Так, обраницею Вакарчука являється виконавча продюсерка компанії Radioaktive Film Євгенія Яцута. Євгенія і Святослав знайомі вже багато років, адже жінка продюсувала кліпи “Океану Ельзи”. Жінці 40 років, вона має доньку від попереднього шлюбу і офіційно розлучена. Відомо, що у 2021 році Євгенія народила сина, а у 2022 – доньку. Тож всі факти збігаються.

Як виглядає нова обанниця Вакарчука
Як виглядає нова обанниця Вакарчука

Варто відзначити, що за 20 років шлюбу Святослава Вакарчука з Лялею Фонарьовою у них не було спільних дітей. Втім подружжя разом виховували доньку Лялі від першого шлюбу.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.