Головний пліткар країни 38-річний Слава Дьомін зізнався у стосунках з відомою телеведучою: “Ми жили разом”

Відомий український телеведучий чи не вперше після розлучення коментує своє особисте життя. Так, чоловік висловився про свої стосунки з ведучою, яку легко можна вважати популярнішою за нього

Слава Дьомін здобув свою популярність завдяки праці на радіо “Люкс ФМ”. Знаменитість довгий час перебував у шлюбі з Ксенію Міщенко, яка народила йому сина. Попри розлучення, зазначив ведучий, вони з колишньою дружиною змогли зберегти дружні стосунки. Після розставання, схоже, Слава Дьомін довго не сумував. На своїй особистій сторінці знаменитість повідомив про стосунки зі своєю колегою.

Слава Дьомін розповів про свої колишні стосунки з відомою жінкою
Слава Дьомін розповів про свої колишні стосунки з відомою жінкою

Час від часу на особистій сторінці відомого українського телеведучого з’являються Інстаграм-історії, у яких він ділиться з фанатами цікавими фактами про себе, а також відповідає на запитання своїх шанувальників. Цього разу знаменитість також вирішив розповісти про себе більше та обрав доволі цікавий спосіб. Дьомін публікував різні факти зі своєї біографії та пропонував фанатам відгадати, правда це чи ні.

Одним із таких фактів виявились стосунки Слави Дьоміна з відомою українською телеведучою. Знаменитість запропонував відгадати, чи дійсно вони зустрічались і навіть разом жили.

Історія зі сторінки Слави Дьоміна
Історія зі сторінки Слави Дьоміна

Оскільки Слава Дьомін не захотів називати ім’я своєї колишньої дівчини, можна зробити висновок, що вона й дійсно дуже відома. Схоже, що екскохана українського ведучого користується такою популярністю, що, аби уникнути непотрібних чуток і обговорень, Слава Дьомін вирішив уникнути розголошення її справжнього імені.

Слава Дьомін часто розкриває секрети українських зірок. Саме він вперше висловився про негаразди у стосунках Володимира Остапчука та Христини Горняк, які ті так ретельно приховували, а також проговорився про те, що від Гросу пішов наречений. Проте, свої секрети до кінця знаменитість розкривати не бажає.

До слова, Слава Дьомін також назвав причину їхнього розставання та зізнався, в яких стосунках вони перебувають зараз. Варто зазначити, що багато знаменитостей відчувають деяку зніяковілість, коли розходяться зі своїми зірковими колишніми, особливо, якщо вони колеги, яким і надалі потрібно разом працювати. Проте, це не стосується Слави Дьоміна. Саме про це він і розповів у новій Історії.

Зізнання з Інстаграму Слави Дьоміна
Зізнання з Інстаграму Слави Дьоміна

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.