Катя Репяхова поскаржилася, що Віктор Павлік одягається, як дід: “Знаєте, скільки разів я просила зняти?”

Незважаючи на хейт публіки, молода дружина Віктора Павілка не соромиться показувати реальне сімейне життя з артистом. Цього разу дівчина зізналася, що не може вмовити чоловіка одягати новий та сучасний одяг.

Шлюб 56-річного Віктора Павліка і 28-річної Катерини Репяхова публіка обговорює уже більше двох років. Катя Репяхова стала для Віктора Павліка четвертою дружиною. Вона молодша від нього на 28 років і навіть молодша за його двох старших дітей.

Спочатку Катю і Віктора об’єднували лише робочі стосунки: дівчина стала концертним директором артистка. Однак зовсім скоро робочі стосунки переросли в романтичні. Репяхову не зупинила ні різниця у віці, ні 3 колишні дружини, діти та онуки Віктора Франковича. У 2020 році Катя стала законною дружиною Павліка.

Дружина Віктора Павліка Репяхова показала на фото першу зустріч з майбутнім чоловіком
Катя Репяхова поскаржилася, що Віктор Павлік одягається, як дід

З тих пір дівчину почали активно хейтити в Мережі і обвинувачувати її в меркантильності, нібито-то вона вийшла заміж за Павліка лише через його гроші. Крім того, під спільними фото та відео подружжя користувачі Мережі регулярно пишуть про те, що вони виглядають, як дід з онукою. Втім, незважаючи на коментарі публіки, Катя Репяхова не соромиться показувати реальне життя з артистом і запевняє, що кохає його таким, як він є.

Так, нещодавно Катя Репяхова оприлюднила досить мило відео, де вони з Віктором Франковичем танцюють посеред готелю.

Ролик зібрав купу коментарів. Користувачі мережі обговорили не лише кумедний танець пари, а і зовнішній вигляд Віктора Павліка. Так, фоловери відмітили, що артист одягнений зовсім не сучасно, а його старі спортивки та зношені капці виглядають недолуго. Подібних коментарів було так багато, що на них відреагувала сама Катя Репяхова. Дівчина зняла на відео свого чоловіка, показавши його одяг і зізналася, що вже давно просить чоловіка змінити гардероб, але це марно.

Катя Репяхова поскаржилася, що Віктор Павлік одягається, як дід
Катя Репяхова поскаржилася, що Віктор Павлік одягається, як дід

Я здивована, як ще ніхто нічого не сказав про сумочку. Подивіться, яка сумочка, а скільки цяцьок. А ви кажете, тапочки,штанці, моє улюблене, це сумочка. Знаєте, скільки разів я просила це зняти? Це бесполєзно, не зніме ніколи

, – каже Катя у відео.

Варто відзначити, що Віктор Павлік та Катя Репяхова вже давно звикли до хейту у свій бік і реагують на нього з гумором.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.