Екс-дружина Кличка розповіла, чому вирішила взяти участь в “Танцях з зірками”, незважаючи на критику публіки

48-річна Наталія Єгорова після розлучення з Віталієм Кличко вирішила почати життя з чистого аркуша і наважилася взяти участь у танцювальному проєкті "Танці з зірками" у Німеччині. Чому Наталія прийняла таке рішення, читайте далі в матеріалі.

Колишня дружина Віталія Кличка Наталія вже 10 років живе у Німеччині. В цьому році жінка розлучилася з чоловіком після 25 років шлюбу і вирішила почати життя з чистого аркушу і підкорювати нові вершини. Так, жінка прийняла пропозицію від німецького танцювального проєкту “Танці з зірками” і вже зовсім скоро запалюватиме на паркеті.

48-річна колишня дружина Віталія Кличка стала учасницею Танців з зірками у Німеччині

Варто відзначити, що німецьки телеглядачі, дізнавшись про нову учасницю шоу, виразили своє невдоволення. Так, в коментарях на офіційному сайті “Танців” телеглядачі виразили своє занепокоєння про те, що шоу може стати занадто політичним.

Нещодавно Наталія Єгорова на своїй сторінці в Інстаграм зробила допис та пояснила, чому вона вирішила взяти участь у проєкті. Жінка зізналася, що дуже схвильована прийнятим рішенням. Вона хоче спробувати щось нове, на що раніше не наважувалась.

Танець – звільняє! Танець – виражає наші найглибші емоції!

, – написала колишня дружина Кличка у своєму Інстаграм-блозі.

Наталія також зізналася, що вже готується до прямих ефірів “Танців” і це їй дається не просто. Жінка зазначила, що це дуже важка праця.

Нагадаємо, про розлучення Наталії та Віталія Кличків стало відомо у серпні цього року. Про це повідомив мер Києва в одномі із інтерв’ ю. Чоловік запевнив, що рішення було прийняте обопільно і обдумано. Причиною розлучення стало те, що останні 8 років подружжя жили у різних країнах. У них тепер різне життя та різні інтереси.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.