Садальський повідомив про зникнення 69-річної Кравченко зі Сватів: “Усі спроби зв’язатися виявилися марними”

Колега відомої актриси українського походження повідомив, що вона зникла безвісти. Про деталі Садальський висловився після зірваної прем'єри вистави у Пітері

Скандально відома російська актриса, яка свого часу обрала кар’єру в росії, а пізніше й зовсім проміняла Батьківщину, нещодавно зникла безвісти. Про це повідомив її колега за цехом Станіслав Садальський, з яким вона мала зіграти на одній сцені. Так, подробицями російський актор поділився на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Валюха зі “Сватів” зникла безвісти

Декілька днів тому, 4 січня, Тетяна Кравченко мала з’явитись на пітерській сцені у прем’єрі нової вистави. Проте, актриса зірвала подію, адже, коли підійшов момент її виходу, вона просто не з’явилась. Кравченко, яка здобула шалену популярність після прем’єри телесеріалу “Свати” не попереджала про те, що не зможе виступити на сцені у Санкт-Петербурзі.

В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм інший російський актор, колега Тетяни Кравченко, висловився про те, що сталось напередодні. За словами артиста, день, коли була запланована вистава, почався з так званого форс-мажору – російська актриса просто не з’явилась на робочому місці.

У мережі повідомили, що Тетяна Кравченко зникла безвісти
У мережі повідомили, що Тетяна Кравченко зникла безвісти

Колега актриси зі “Сватів” зізнався, що інші колеги, які долучились до роздумів стосовно того, як розв’язати проблему, що виникла, навіть пропонували вибити двері у квартиру Тетяни Кравченко, адже на телефонні дзвінки та повідомлення актриса не відповідала. Втім, зізнався врешті-решт Садальський, вони покинули ідею увірватись до помешкання знаменитості, адже проблему б це ніяк не вирішило.

Усі спроби зв’язатися з Тетяною виявилися марними. Від пропозиції зламати двері її квартири відмовилися, ситуацію це вже не врятувало б – літаки з Москви до Пітера не літають так швидко

– в’їдливо прокоментував Стас Садальський.

Колега Тетяни Кравченко повідомив про загадкове зникнення російської актриси
Колега Тетяни Кравченко повідомив про загадкове зникнення російської актриси

З 4 січня зірка не виходила на зв’язок, а нині невідомо, що насправді сталось з Тетяною Кравченко. Нагадаємо, що відома російська актриса народилась у Донецьку, проте з початку повномасштабної війни в Україні вона не висловлювалась ні проти, ні на підтримку вторгнення російської армії на територію суверенної країни.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.