“Сумую за нашим життям”: сумна екс-дружина Вови Остапчука приголомшила своєю заявою

Друга колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк зізналася, що сумує за життям, коли була одруженою. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Нещодавно стало відомо, що відомий український телеведучий Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Екс-подружжя наразі не давали коментарів щодо причин розбрату, але факт розлучення не приховують.

Цікаво, що Володимир Остапчук вже знайшов собі нову кохану, а, можливо, саме вона і стала причиною розлучення його з другою дружиною. Так, відомо, що 38-річний Вова живе з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Вони поки що не афішують свої стосунки, але якщо поспостерігати за їхніми соціальними мережами, стає очевидно, що вони живуть разом. Так, Остапчук і Катерина публікують фото і відео з однієї квартири, показують однакові сніданки з одного столу, а на Новий рік вони хизувалися однаковою ялинкою.

Володимир Остапчук і його нова обраниця Катерина Полтавська
Володимир Остапчук і його нова обраниця Катерина Полтавська

А ось Христина Горняк наразі самотня. Дівчина багато подорожує з подругами і зізнається, що їй зараз досить складно приймати реальність.

Нещодавно підписники Горняк в Інстаграм запитали у неї, в який довоєнний день вона хотіла б повернутися. Христина відповіла на це питання і сказала, що таких днів декілька. Дівчина назвала моменти, коли вона була у шлюбі з Володимиром Остапчуком.

Так, Горняк зізналася, що мріє повернутися у день, коли вона з екс-чоловіком відпочивала у Таїланді. Також дівчина пригадала романтичний вечір в Парижі.

Сумна екс-дружина Вови Остапчука приголомшила своєю заявою
Сумна екс-дружина Вови Остапчука приголомшила своєю заявою

Я дуже сумую за домом, за нашим довоєнним життям!!! Але зараз реальність така, тому проживаю її з вдячністю.

, – написала Христина Горняк в своєму Інстаграм-блозі

До слова, нещодавно Володимир Остапчук вразив публіку, публічно зізнавшись, що зробив багато помилок по відношенню до своєї першої дружини Олени Войченко. Її чоловік покинув заради Горняк і безжалісно поливав брудом в соціальних мережах та в інтерв’ю. Втім, зараз чоловік зазначив, що шкодує про скоєне і йому дуже соромно за це.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.