Юрій Горбунов “позичив” у президента Володимира Зеленського вишиванку: знаменитості вбралися в один бренд

Українці звикли в найважливіші дні року вбиратися у вишиванки. Це не просто одяг. Це сорочка з особливим сенсом. Ось і на Різдво Юрій Горбунов вбрався у нарядну білу вишиту сорочку. Але що це? Точно такісінька і в нашого президента!

Юрій Горбунов

Телеведучий Юрій Горбунов вирішив на Різдво вбратися по-святковому. Обрав гарну білу вишиванку, вишиту червоними нитками. Так і вийшов до родинного столу, де вже на господаря чекала дружина Катерина Осадча із трьома дітьми. З нагоди свята до оселі завітав ще й старший син телеведучої, що навчається за кордоном. 20-річний Ілля змінився за час навчання, а Ваня з Данилком підросли і радо зустріли старшого братика.

Вишиванка, в яку вбрався Юрій, виготовлена українським брендом Indposhiv. Якщо подивитися на сайті, подібні моделі коштують у межах 11-19 тисяч гривень. Та, що дорожча, буде виготовлена ручним способом, а не вишита машинкою.

Володимир Зеленський

Уважні підписники тут же помітили, що коли президент України робив різдвяну промову, був вбраний у таку ж одежину, але не білу сорочку, а кольору мілітарі. Володимир Зеленський у цій же вишиванці зустрічав президента Польщі Анджея Дуду.

Серед вишитих малюнків на сорочці можна побачити танк й іншу техніку, яка боронить країну від загарбників. Володимир Олександрович побажав родинам зібратися у цей святковий день разом і єднатися заради перемоги.

Підписники акаунту Зеленського в Інстаграмі жваво прокоментували звернення:

“З Різдвом любі, миру, любові, перемоги!”

Але знайшлися й люди з протилежною думкою. Декому не сподобався англомовний варіант звернення, розміщений під українським текстом. Хтось не зрозумів, навіщо вітати українців із російським святом, оскільки 25 грудня вже було подібне звернення. А інші визнали, що після багатьох років святкування 7 січня, знадобиться певний час, щоб переформатуватися на 25 грудня.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.