У Педана, Бужинської, Саліванчук, Ями дітлахи досягли шкільного віку: як виглядають зіркові нащадки

Здавалося, в родинах щойно відзначали уродини, як уже дітлахи підросли на стільки, що йдуть до школи. У кого зі знаменитостей малеча відзначила 6-7 років?

Олександр Педан

Син ведучого Марк відзначив 6-річчя у грудні. З цієї нагоди щасливий татусь виклав в Інстаграм світлини з сином. Донечка Лєра в шоумена вже подорослішала і поїхала вчитися до Львова.

А Марік ще мріє повсякчас гратися з татом і займатися різними цікавинками. Вітаючи сина з таким видатним днем у житті, Педан не забув подякувати ЗСУ, які надали можливість радіти життю і святкувати.

Катерина Бужинська

Співачці пощастило двічі, адже відзначала 6-річчя сина і доні водночас. Свято вийшла за найвищим ґатунком. Дбайлива матуся потурбувалася, щоб Катруся з Дмитриком цього дня поспілкувалися з улюбленими казковими героями.

Хлопчику більше сподобався Людина-павук, а його сестричці, звісно, Скай із “Щенячого патруля”. Тортик для малечі був один на двох, але розділений на дві частини – рожеву і блакитну – з підписаними іменами винуватців урочистості.

Анна Саліванчук

Син зірки “Свінгерів” має вже 7 років, тому чудить не по-дитячому. Нещодавно Гліб застряг у ліфті. І це в той самий момент, коли родина зібралася їхати на відпочинок до Карпат. Та якраз вимкнули світло, і хлоп’я залишився в заручниках. Добре, що рятувальники швидко нагодилися і вивільнили бранця підіймача.

Влад Яма

Ще один грудневий іменинник нині перебуває в далекій Америці разом зі своїми батьками. Леона на честь 7-річчя привезли в місцевий заклад, де вже зібралися друзі і був приготовлений святковий торт.

Хлопчик нічого не знав про сюрприз, тому був приємно вражений. Хореограф з цієї нагоди віддався спогадам, як Леон уперше зробив крок, як підростав. Батько навіть знає, що загадав малюк, задуваючи свічки. І певен, що бажання сина обов’язково збудеться.

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.