Головні “страждалки” шоу-бізнесу: Фреймут втратила статус ревізора, Полякова не співає на гучних вечірках

Бути завжди "на коні" вдається далеко не всім зіркам шоу-бізнесу. Ті, чи інші обставини можуть завадити знаменитостям будувати свою зіркову кар'єру. Хто в українському шоу-бізнесі найбільша "страждалка", читайте далі в матеріалі.

Героїні нашої статті колись були на піку популярності в Україні, втім зараз ситуація змінилася.

Ольга Фреймут

Оля Фреймут вперше за довгий час показала молодшу доньку від продюсера
Головні страждалки шоу-бізнесу: Ольга Фреймут

Ольга Фреймут знімалася у багатьох телепередачах, втім зіркою її зробила програма “Ревізор”. Публіка назавжди запам’ятала трішки чудну блондинку з відмінними манерами, яка перевіряла чистоту і обслуговування готелів та ресторанів України. Втім, у 2013 році Фреймут вирішила звільнитися з Нового каналу і піти на “плюси”, це стало її фатальною помилкою. Всі проекти на телеканалі “1+1” з Ольгою Фреймут не були успішними і з часом телеведуча все рідше почала з’являтися на телеекранах. У 2016 році Фреймут вийшла заміж, народила двійко дітей і повністю пішла в материнство.

Зараз телеведуча пише книги, веде власний Інстаграм-блог, але це вже не приносить їй таку популярність, яка була раніше.

Оля Полякова

Оля Полякова після мовного скандалу заявила, що більше не буде співати російською
Головні страждалки шоу-бізнесу: Оля Полякова

Останні роки кар’єра Олі Полякової була на самому піку. Співачка збирала повні зали, робила ефектні шоу і записувала нові пісні. Все змінила повномасштабна війна, яка почалася 24 лютого. Зараз Полякова зізнається, що в перші місяці війни вона була в глибокій депресії, адже розуміла, що тепер ні вона, ні її творчість нікому не потрібні. За кордоном Полякова наразі не затребувана співачка, тож поки що артистка не має ні роботи, ні заробітку.

Маша Єфросініна

Маша Єфросініна поскаржилася на безгрошів'я через війну
Головні страждалки шоу-бізнесу: Маша Єфросініна

Ще одна телеведуча Маша Єфросініна теж зізнається, що втратила дохід та роботу. Зараз Маша займається волонтерською діяльністю, яка, звісно, не приносить грошей, а нові проєкти на телебаченні їй поки що не світять.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.