Святослав Вакарчук довів до сліз телеведучу Наталію Мосейчук: “Це виглядало драматично”

Святослав Вакарчук, який являється не лише відомим музикантом, а й волонтером, в студії телеканалу "1+1" розповів щемливу історію пораненого бійця, яка розчулила не лише глядачів, а і телеведучу Наталію Мосейчук.

З перших днів повномасштабної війни в Україні відомий український музикант Святослав Вакарчук став робити від себе все можливе, аби пришвидшити перемогу. Так, гурт “Океан Ельзи” на чолі з Вакарчуком в рамках музичного туру Європою зібрали 19 мільйонів гривень, які передали на допомогу Україні. В більшій мірі гроші пішли на потреби ЗСУ.

Допомагає Вакарчук не лише грошима, а й підтримує бійців і український народ піснею. Так, артист регулярно їздить по гарячим точкам і співає для бійців, переселенців, волонтерів. Чоловік веде активно волонтерську діяльність.

Святослав Вакарчук вперше розповів про піврічну доньку від таємної дружини
Святослав Вакарчук довів до сліз телеведучу Наталію Мосейчук

Нещодавно Вакарчук побував в студії телеканалу “1+1”, де дав велике інтерв’ю і розповів Наталії Мосейчук про свою волонтерську діяльність.

Так, під час інтерв’ю чоловік розповів історію, яка довела до сліз телеведучу.

Вакарчук розповів про пораненого бійця в госпіталі у Миколаєві. Туди співак приїхав, щоб підтримати поранених бійців. Спочатку Вакарчук побував у палатах, де знаходились солдати з пораненнями середньої важкості, а потім лікар запросив співака до реанімації, де знаходились троє важкопоранених бійці. Двоє пацієнтів реанімації були у стабільному стані, а третій – вів власну боротьбу за життя.

У хлопця була баротравма – на нього впала бетонна плита і пошкодила всі внутрішні органи. Лікар не міг точно сказати, чи виживе цей пацієнт.

 Беру його за руку, він відкриває одне око, бачить мене і ледве стискає за пальці.

, – пригадав Вакарчук.

Святослав Вакарчук довів до сліз телеведучу Наталію Мосейчук
Святослав Вакарчук довів до сліз телеведучу Наталію Мосейчук

Десь через місяць артист знову повернувся в той госпіталь. Цей хлопець досі був в реанімації, його стан був більш стабільний, але лікар досі не давав жодних гарантій, буде він жити, чи ні. Тоді Вакарчуку вдалося навіть трохи поговорити з важкопораненим бійцем.

Втретє Вакарчук приїхав в цей госпіталь ще через місяці. Музикант пригадує, як йшов у дворі лікарні і побачив, як назустріч йому виходить той самий хлопець. Він не лише вижив, а й став на ноги, хоча це було практично неможливо.

Святослав Вакарчук довів до сліз телеведучу Наталію Мосейчук
Святослав Вакарчук довів до сліз телеведучу Наталію Мосейчук

Вражаюча історія настільки вразила телеведучу, що вона не могла стримати сліз.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.