Реаліті за сценарієм? Як склалося особисте життя Холостячки Ксенії Мішиної після шоу і де загубився Еллерт

Здавалось, українська акторка Ксенія Мішина знайшла на проєкті "Холостячка" своє справжнє кохання. Втім, це кохання було недовгим. Як склалося особисте життя акторки після романтичного шоу, читайте далі в матеріалі.

Ксенія Мішина стала першою українською “Холостячкою”, яка з поміж 15 претендентів на її серце обрала одного. Обранцем акторки став шоумен і гуморист Олександр Еллерт. Телеглядачі ще під час проєкту побачила, що Ксенія закохалася в коміка, тож її вибір у фіналі шоу не став ні для кого несподіванкою.

Мишина поставила жирную точку в отношениях с победителем Холостячки Эллертом
Як склалося особисте життя Холостячки Ксенії Мішиної

Після закінчення проєкту Мішина і Еллер орендували квартиру і почали жити разом. Закохані “трубили” про своє кохання на весь світ, говорили про майбутнє весілля і плани народжувати спільних дітей. Втім, вічне кохання тривало всього рік. Влітку 2021 року неочікувано для публіки Ксенія Мішина заявила, що вони з Еллертом більше не пара.

Як виявилось, в їхніх стосунках було не все так добре, як вони транслювали на камеру. Мішина не вдавалсь у подробиці, але зізналась, що у них з Еллертом були часті сварки, зокрема через її постійну зайнятість та популярність.

Ксения Мишина и Александр Эллерт больше не вместе
Як склалося особисте життя Холостячки Ксенії Мішиної

Цікаво, що сам Олександр Еллерт після розставання з Мішиною, продовжував говорити в інтерв’ю, що кохає її. Чоловік буквально задарював акторку квітами та робив інші романтичні жести в надії повернути стосунки. Втім, Ксенія залишилася непохитною і не повернулась до Олександра.

Зараз Ксенія Мішина знову холостячка. Акторка зізнається, що ні з ким не перебуває в серйозних стосунках, але від залицянь чоловіків не відмовляється. Ксенія ходить на побачення та приймає подарунки від чоловіків. Це іноді вона показує у своєму Інстаграм-блозі.

А ось Олександр Еллерт, схоже, покинув надії повернути минулі стосунки. Декілька місяців назад чоловік виїхав з України до США. Чоловік майже не з’являється в соціальних мережах і не розповідає, чим він займається за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.