Катерина Осадча придбала триповерховий будинок на Франківщині для сиріт з Луганщини: фото будівлі вражають

Відома українська телеведуча та благодійниця завершила справу, яку почала ще восени. Як виглядає новий будинок мрії, яким Осадча забезпечила родину з Луганщини?

На початку осені одна з найвідоміших українських телеведучих оголосила про збір коштів для придбання нового будинку для родини з Луганської області. Так, Катерина Осадча заручилась підтримкою благодійного фонду “Твоя опора” та почала збирати 3,2 мільйона гривень для купівлі житла, яким хотіла забезпечити багатодітну родину з Рубіжного.

Подружжя Целухіних свого часу вирішило стати дитячим будинком сімейного типу та взяло на виховання дев’ятьох діток-сиріт. У подружжя також було двоє своїх дітей. Мешкала родина у великому будинку в Луганській області, а збудували сімейне житло вона власними руками. Проте, після початку повномасштабної війни їхній дім було зруйновано.

Катерина Осадча придбала будинок родині Целухіних з Луганської області

Історія родини Целухіних

Після початку повномасштабного вторгнення сімейство вирішило залишитись у стінах власного будинку, адже були впевнені, що рідна домівка наділяє їх особливою енергією, а будинок захищає від горя. Проте, коли дитина Целухіних отримала поранення, вони вирішили евакуюватись. Голова сімейства, Віталій, залишився в Рубіжному, аби охороняти власний дім, а мати вивезла дітей далі від страшної війни.

Як виглядає новий будинок родини Целухіних, який їм купила Осадча

Пізніше родину сколихнула страшна новина – в результаті обстрілу Віталій Целухін загинув, а їхній дім згорів. Ірина, дружина покійного чоловіка, а також мати одинадцятьох дітей, залишилась без коханого, який довгі роки був поруч з нею, і без даху над головою. Єдине, заради чого жінка продовжувала боротись – це її діти.

Тоді Катерина Осадча вирішила допомогти родині Целухіних і за місяць зуміла заручитись підтримкою благодійного фонду, а також українських та іноземних інвесторів. Разом вони зібрали суму, яка перевищила потрібні 3,2. Через декілька місяців сімейство вже заселилось до свого нового будинку на Івано-Франківщині.

Родина Целухіних зустріла різдвяні свята у новому будинку

Новорічні та різдвяні свята Целухіни зустрічали у триповерховому будинку, де кожному члену родини вистачить місця.