Таран у Франції, дружина Тополі Alyosha – в США, Петрожицька – в Німеччині: як живеться зіркам-переселенцям

Багато хто зі знаменитостей вирішив кардинально змінити життя і покинути Україну у зв'язку з бойовими діями. Куди розкидала доля зіркових переселенців, і як їх зустріли в далеких чужим краях?

Лідія Таран

45-річчя телеведуча відзначала у Франції. Сюди Лідія приїхала разом із донькою, побоюючись київських бомбардувань. Ні мама, ні донька від Андрія Доманського не знали французької, тож попервах виникало чимало непорозумінь.

Лідія Таран у Франції не працює, а навчається

Василина дуже швидко нахапалася нових слів і вже відвідує коледж, де навчання ведеться виключно французькою мовою. Взялася до навчання і матуся. Таран вступила до університету задля розвитку журналістських якостей. В київський будинок, де Лідія нещодавно придбала квартиру, був прильот. Тож про повернення на батьківщину поки не йдеться.

Дар’я Петрожицька

Зірку “Папіка” доля закинула до Німеччини. Війна поклала край заробіткам у Києві, бо знімання фільмів практично зупинилися. Оскільки німецькою мовою Дарина не володіє, то у на новому місці мова про роботу поки що не йде.

Дар’я Петрожицька з котами сидить на шиї у свого бойфренда

Наразі Петрожицька сидить на шиї у свого коханого Олексія, з яким мешкає. Молодик змушений витрачатися не лише на дівчину, але й купувати корм для двох її котів. Кожного тижня Дар’я бере участь у благодійних концертах, допомагаючи збирати кошти на ЗСУ.

Alyosha

З початком війни Олена Тополя зібрала трьох дітей і відбула за океан. В Америці, в штаті Нью-Джерсі, мешкають мама і вітчим чоловіка Тараса, тож зупинитися було де. Зі свекрухою співачка швидко порозумілася і зайнялася пошуком навчальних закладів для старшеньких.

Alyosha з дітьми перебуває в США і дуже рідко бачиться з чоловіокм

Голова родини, лідер гурту “Антитіла” залишився в Україні боронити рідну землю, ставши парамедиком. Тож Новий, 2023-ій, рік довелося зустрічати без нього. Зате на Різдво сім’я врешті об’єдналася і перебула в повному складі.